Hárman felelnek meg a feltételeknek...

Nagy László csapatkapitányi javaslata nem érdekli a kéziszövetséget.
 
 

Hárman felelnek meg a feltételeknek...

Nagy László csapatkapitányi javaslata nem érdekli a kéziszövetséget.
 
 
 
 
 

Hárman felelnek meg a feltételeknek...

Nagy László csapatkapitányi javaslata nem érdekli a kéziszövetséget.

Olyan kapitány kell az augusztus végén lemondott Mocsai Lajos helyére, akinek a személye és az eddigi eredményei tekintélyt parancsolóak, emellett még a válogatottban a legtöbbször szereplő játékosokat ismeri - határozott a Magyar Kézilabda Szövetség elnöksége.

Ennek a feltételnek legkevesebb hárman meg is felelnek, a nevük viszont a tárgyalópartnerek kérésének megfelelően most még nem kerülhet nyilvánosságra.

A három azonban valójában csak kettő, mert az egyik számba jöhető szakember gyorsan leszögezte, hogy évente többszázezer eurós fizetést szeretne, írja a Telekom Sporthírszolgálat.

A versenyben maradt kettő közül az egyiknek hosszabb ideje nincs saját csapata, jelenlegi tevékenysége tanácsadói szerepkörre korlátozódik. (Akár Zdravko Zovko is lehet, aki a horvát válogatottnál a kapitány segítője.)

A másikkal viszont éppen ellenkezőleg az a gond, hogy neves klubcsapatot szolgál, több évre megkötött szerződése köti oda, ezért csak félállásban lenne magyar szövetségi kapitány (itt számtalan név kerülhet elő).

Az biztos, hogy a szövetség nem tanulmányozza Nagy László csapatkapitány javaslatát. A kétszeres BL-győztes átlövő szerint egyedülálló párt alkotva, Carlos Ortega és Juan Carlos Pastor tudná vezetni a csapatot. Előbbi az index.hu cikke szerint a Veszprém, utóbbi a Szeged edzője. Pastor világbajnok volt a spanyolokkal.

Nagy szerint az olimpiára van esély, korosztálya ott búcsúzhatna méltóképp. Ehhez az Európa-bajnokságra kell kijutni, október legvégén a portugálokkal játszunk selejtezőt, majd pár napra rá Ukrajnában.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.