Ötgólos Veszprém-siker a Zagreb ellen

A bakonyi kézilabdások továbbra is hibátlanok a SEHA-ligában.
 
 

Ötgólos Veszprém-siker a Zagreb ellen

A bakonyi kézilabdások továbbra is hibátlanok a SEHA-ligában.
 
 
 
 
 

Ötgólos Veszprém-siker a Zagreb ellen

A bakonyi kézilabdások továbbra is hibátlanok a SEHA-ligában.

Hazai pályán 27:22-es győzelmet aratott a Bajnokok Ligája-résztvevő PPD Zagreb ellen az MKB-MVM Veszprém a nemzetközi bajnokságban. Az első félidőben a zágrábiak alaposan megnehezítették a veszprémiek dolgát, fej fej mellett haladtak a csapatok, a 15. percben 7:7 volt az állás. Ezt követően meglépett a játékrészben főleg Andreas Nilsson és Cristian Ugalde góljaival lendületet nyerő magyar bajnok, ám a szünet előtt ismét közel volt egymáshoz a két csapat, a félidőben egy gól volt volt Carlos Ortega fiainak előnye. Az első harminc perc piros lappal zárult, miután Luka Sebetic szabaddobásból Mirsad Terzic fejét találta el, 14:13.

Fordulás után az NSO tudósítása szerint jobban kezdett a Veszprém, Veszelin Vujovics ki is kérte az idejét, amikor meglépett négy góllal a hazai csapat. Az igazi fordulópont viszont csak a hajrá előtt jött el: 21:18 után sorozatban négy gólt szerzett a Gasper Marguc vezette bakonyi gárda, miközben Mirko Alilovic lehúzta a rolót a gólvonal előtt. Megtörte riválisa ellenállását a Veszprém, a hajrá már simán alakult, csupán a különbség volt kérdéses – az Ortega-csapat végül 27:22-re nyert.

Jegyzőkönyv. Férfi kézilabda SEHA-liga: MKB-MVM Veszprém – PPD Zagreb 27:22 (14:13). Veszprém, 4500 néző. V.: Krkacsev, Kalevszki (macedónok). MKB-MVM: Alilovics – Gulyás 2, Zeitz 3, Schuch, Ilics 4 (1), Terzic, Rodriguez 2. Csere: Nilsson 9, Ugalde 4, Ruesga, Iváncsik G., Marguc 3 (2), Sulic. Edző: Carlos Ortega. Zagreb: Stevanovic – Rakovics 4 (1), Sebeteic 2, J. Valcic 1, Brozovics 3, Obranovic 3, Sprem. Csere: Ivic (kapus), T. Valcic 1, Susnja, Kovacevic, Stepancic 3, Pavlovic 2, Mihic 2 (1), Sprem 1, Lukacec, Coric. Wdző: Veselni Vujovic.

x

Letette az állampolgári esküt Dzsamali Iman, az MKB-MVM Veszprém iráni származású kézilabdázója, számolt be róla a klub honlapja, az mkb-mvmveszprem.hu. A remek fizikai adottságokkal és kiváló lövőerővel rendelkező, amúgy sérülése után lábadozó, 23 éves balátlövő ezzel immáron Magyarország állampolgárának is vallhatja magát.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.