Továbbra is veretlenül...

Idegörlő küzdelemben ismét nyert a veszprémi női röplabdacsapat.
 
 

Továbbra is veretlenül...

Idegörlő küzdelemben ismét nyert a veszprémi női röplabdacsapat.
 
 
 
 
 

Továbbra is veretlenül...

Idegörlő küzdelemben ismét nyert a veszprémi női röplabdacsapat.

Az évek hosszú sora óta az élvonalban szereplő VESC gárdája - immár Mustos István vezetésével - sorra aratja a NB II-ben a győzelmeit. A múlt heti szombathely siker (3:2 a Vasi Akadémia ellenében) után hazai környezetben hasonló sikert ért el az egyetemista együttes.

A Bp. Kögáz ellenében végig roppant kiegyensúlyozott, izgalmas, helyenként szinvonalas találkozát drukkolhatott végig (az ezúttal is) szerény számú szurkolósereg. Az első szettben ugyan meggyőző volt a hazai fölény, ekkor a pestiek csupán tizenháromig jutottak, 1:0.

A játék második szakaszában végig fej-fej mellett haladt a két együttes, s miután 25-ig nem volt meg a két pont különbség, végül igen izgalmas végjátékban a Kögáz-lányok örülhettek jobban, 1:1.

A harmadik menetben a vendégek váratlanul jól koncentráltak - ellentétben a hazaiakkal - és tekintélyes előnnyel nyertek, 1:2.

A negyedik szettben (fordított előjellel) megismétlődött a második forgatókönyve: ekkor viszont a bakonyiak jöttek ki jobban a küzdelemből, 2:2.

A döntő, ötödik játékban - csakúgy mint az előző fordulóban Szombathelyen - a veszprémiek szervái, ütései, valamint labdafogadásai sikerültek jobban és végül idegörlő végjátékban, de joggal örülhettek újabb győzelmüknek a lányok, 3:2.

Jegyzőkönyv. VESC - Bp. Közgáz 3:2 (13, -25, -19, 24, 16). Veszprém, 50 néző. VESC: Jezerniczky, Pós, Környei, Szelle, Molnár, Dordzsceren. Csere: Pintér, Májusi, Gulkai, Horváth. Edző: Mustos István.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.