Perel az Öbölátúszás korábbi főszervezője

Németh Zsolt úgy érzi, megpróbálják őt ellehetetleníteni.
 
 

Perel az Öbölátúszás korábbi főszervezője

Németh Zsolt úgy érzi, megpróbálják őt ellehetetleníteni.
 
 
 
 
 

Perel az Öbölátúszás korábbi főszervezője

Németh Zsolt úgy érzi, megpróbálják őt ellehetetleníteni.

Mint arról a múlt héten a Sport24.hu hírt adott, az idén július 19-re tervezett Öbölátúszást nem Németh Zsolt szervezi, hanem az I love Balaton kapja meg a jogot.

"Aki rendszeresen részt vett az Öbölátúszáson, nyilván látta a trendeket: egyre kaotikusabb lett a szervezés, a rendezvény nem tudott megújulni, ennek megfelelően a nevezők száma is csökkent" - írta közleményében az új szervező az ilovebalaton.hu oldalon.

Némethnek természetesen nem tetszik a változás, főleg úgy, hogy elmondása szerint sem a tihanyi, sem a füredi önkormányzatnak, sem pedig az új rendezőknek nincs joguk Öbölátúszásnak nevezni a rendezvényt, mivel az saját, ezen a néven levédett eseménye.

- Feltehetően szálka vagyok bizonyos révfülöpi nagybirtokos és úszó körök szemében, ezért megpróbálnak ellehetetleníteni. Korábban semmilyen panasz, baleset nem volt a rendezvényeinken. Tudják, hogy nagy tapasztalatom van, értünk hozzá, ám azt hiszik, ez az esemény jól jövedelmez, ezért megpróbálnak kigolyózni. Rágalmazásért és a levédett Öböl­át­úszás név bitorlásáért beperelem a Facebook-csoportot - nyilatkozott a Borsnak.

Hozzáfűzte, az úszás irányát nem lehet csak úgy hipp-hopp megváltoztatni, mert az kifejezetten veszélyes. Idén ugyanis Tihanyból rajtol a mezőny.

- Mindent elmond amúgy az új szervezőről, hogy a tó helyi széljárásával szemben, Tihanyból indulva szervezné az eseményét, ami azzal járhat, hogy sok amatőr feladja a küzdelmet. Egy biztos, minket semmi sem akadályozhat meg, hogy Balatonfüredről indulva az idén is megtartsuk a hagyományos Öbölátúszást - zárta szavait.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.