Nem voltak egy súlycsoportban

Nyolc játékos alkotta a veszprémi együttest...
 
 

Nem voltak egy súlycsoportban

Nyolc játékos alkotta a veszprémi együttest...
 
 
 
 
 

Nem voltak egy súlycsoportban

Nyolc játékos alkotta a veszprémi együttest...

Az erősen tartalékos (László, Püspök és Bognár sérülés, Tar eltiltás miatt nem játszhatott) veszprémiek eleve csökkent reményekkel állhattak pályára a sokszoros bajnok, jelenleg is listavezető Rába-partiak ellen. A felsőházi rájátszás második fordulójának első félidejében ezért ennek fényében alakult a küzdelem képe: a bakonyiak becsülettel küzdöttek, de ezzel sem tudták kompenzálni a tudásbeli különbséget, 0:2.

A szünetet követően nem változott a mérkőzés képe, további két góllal (0:4!) végleg esélytelenné vált a helyiek számára a találkozó sorsa. A befejezés előtt pár perccel ugyan sikerült a becsületgólt megszerezni, de végül a zöld-fehérek állították be a végeredményt, 1:5.

Jegyzőkönyv. Futsal NB I., felsőházi rájátszás, 2. forduló: FCV – Rába ETO 1:5 (0:2). Veszprém, 800 néző. V.: Kovács G. (Vass, Vittner). FCV: Sárdi – Németh, Tatai, Boromisza G., Vas. Csere: Finta, Gulyás, Gunther. Edző: Madarász János. G.: Boromisza G., ill. Drahovsky (5., 7., 23., 35.) Juanra (33.).

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.