Már az első félidőben minden eldőlt

Hiába nyert szünet után 3:2-re az FC Veszprém...
 
 

Már az első félidőben minden eldőlt

Hiába nyert szünet után 3:2-re az FC Veszprém...
 
 
 
 
 

Már az első félidőben minden eldőlt

Hiába nyert szünet után 3:2-re az FC Veszprém...

Bizony alaposan meglátszik a Március 15-e úti csarnok lelátóján (és hangulatán) a veszprémi futsalosok pillanatnyi helyezése: a dobogóért harcoló - régi nagy rivális - vasiak elleni meccsen jószerével csak a csapat legkitartóbb híveit lehetett megtalálni...

A pillanatnyilag a felsőházi rájátszás ötödik helyen tanyázó bakonyiak ennek ellenére nagy elszántsággal léptek pályára és az első tíz percben sorozatban alakították ki helyzeteiket. Azonban, ahogyan az ilyenkor lenni szokott egy távoli szombathelyi lövés akadt meg először Sárdi kapujában, 0:1. Ezt követte még három (!) Haladás találat a félidő hátralévő felében, s ezért olyan eredménnyel (0:4!) vonulhatott rövid pihenőre a Madarász-legénység, amelyre még a legöregebb szurkolóik sem emlékezhettek.

A küzdelem képe szünet után sem változott különösképpen: mindkét oldalon akadtak gólszerzési lehetőségek. Csupán annyi volt a változás, hogy ekkor már a házigazdák is betaláltak. Tatai találata (1:4) után azonban ismét vendég gól miatt szomorkodhatott a lelátó népe, 1:5. Egy újabb Tatai, majd Tar gólt (3:5) követően felcsillant ugyan még az egyenlítés lehetősége is! A hajrában mindent egy lapra feltéve támadó Veszprém kísérletei azonban továbbra is sikertelenek maradtak, míg végül az utolsó percben a Haladás megadta a kegyelemdöfést, 3:6.

Jegyzőkönyv. Futsal NB I., rájátszás az 1-6. helyért, 8. forduló: 1. FCV – Haladás 3:6 (0:4). Veszprém, 300 néző. V.: Tamási, Horváth. 1. FCV: Sárdi – Németh I. P., Tatai, Boromisza G., Tar. Csere: Schmidmajer (kapus), Finta, Bognár, Boromisza D., Püspök, Gunther, László. Edző: Madarász János. Haladás: Tyukász – Gyurcsányi, Horváth, Hegyesi, Öreglaki. Csere: Gyimesi (kapus), Vidák, Németh II. P., Matyi, Rácz, Sipos, Németh E., Hajmási. Edző: Lódi Tamás.

Gólszerzők: Tatai (29., 33.), Tar (37.), illetve Öreglaki (12., 14.), Gyurcsányi (16.), Hegyesi (17.), Hajmási (31., 40.).

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.