Győzelemmel búcsúztak közönségüktől

Az ötödik helyen végeztek a veszprémi futsalsok.
 
 

Győzelemmel búcsúztak közönségüktől

Az ötödik helyen végeztek a veszprémi futsalsok.
 
 
 
 
 

Győzelemmel búcsúztak közönségüktől

Az ötödik helyen végeztek a veszprémi futsalsok.

A 2015/16-os élvonalbeli futsal bajnokság utolsó hazai mérkőzését vívta pénteken este a Március 15-e úti csarnokban az 1. Futsal Club Veszprém. A felsőházi rájátszás 9. fordulójában a dunaújvárosi együttest (amelynek kapujában a korábban itt védő Reveland állt) fogadták.

A két együttes pillanatnyi helyezésének megfelelően - az Újváros második, a Veszprém ötödik - a vendégek kezdtek jobban és hamar vezetést is szereztek, 0:1. Ezt követően fokozatosan a hazaiak vették át a játék irányítását. Nem kis meglepetésre már az első félidőben támadásban kapus helyett is mezőnyjátékost szerepeltettek, s ennek a 16. percben Bognár révén meg is lett az eredménye, 1:1.

Fordulást követően bő öt perc alatt kétszer is betaláltak a Boromisza-testvérek, kétgólos előnyre szert téve ezzel a Madarász-legénység, 3:1. A hajrában a Duna-partiak is emberelőnyben igyekeztek betalálni, de labdavesztés után újabb gólt kaptak, 4:1.

Ezzel a veszprémiek az utolsó forduló (hétfői, idegenbeli) eredményétől függetlenül a bajnokság ötödik helyén végeztek.

Jegyzőkönyv. Futsal NB I, felsőházi rájátszás, 9. forduló: 1. FCV – Renaplin Dunaferr 4:1 (1:1). Veszprém, 200 néző. V.: Baghy (Moldván, Rábel). 1. FCV: Schmidmajer – Németh, Tar, Gunther, Boromisza D. Csere: Spandler (kapus), Finta, Tatai, Bognár, Boromisza G., László, Erdősi. Edző: Madarász János. Dunaferr: Reveland – Hosszú, Klacsák, Horváth N., Varga Cs. Csere: Rigó (kapus), Aradi, Ivacs, Fridrich, Gorjánácz, Csányi, Szabó G. Edző: Fehér Zsolt.

Gólszerzők: Bognár (16.), Boromisza G. (21.), Boromisza D. (26.), Németh P. (34.), ill. Hosszú (3.).

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.