Boltzárkabaré!

Most meg Orbán helyettesét cáfolja Varga...
 
 

Boltzárkabaré!

Most meg Orbán helyettesét cáfolja Varga...
 
 
 
 
 

Boltzárkabaré!

Most meg Orbán helyettesét cáfolja Varga...

Minden olyan értesülést cáfol Varga Mihály, ami arról szól, hogy a kormány a vasárnapi boltzár újbóli bevezetését fontolgatja - reagált ezzel Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes e heti szavaira a nemzetgazdasági miniszter a HírTV-nek.

- Cáfolni szeretnék minden olyan értesülést vagy hírt, ami arról szól, hogy a kormány ezt fontolgatná. Nem, hoztunk egy döntést, elfogadtuk az emberek álláspontját, az emberek elsöprő többsége úgy gondolja, hogy a vasárnapi nyitva tartásra szükség van. Ennek érdekében egy parlamenti jogszabály-módosítás történt. Én azt gondolom, hogy nincs arra szükség, hogy bármiféle felülvizsgálata most ennek a döntésnek megtörténjen - fogalmazott a televíziónak a portfolio értesülése szerint a miniszter.

Pénteken a Magyar Időknek nyilatkozva Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes még azt mondta, hogy nem adnák fel a szabad vasárnapot, sőt, kiterjesztenék más ágazatokra is a munkavállalók védelmében.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.