Újabb előrehozott mérkőzés

22 gólos különbség a veszprémiek harmadik meccsén.
 
 

Újabb előrehozott mérkőzés

22 gólos különbség a veszprémiek harmadik meccsén.
 
 
 
 
 

Újabb előrehozott mérkőzés

22 gólos különbség a veszprémiek harmadik meccsén.

A férfi kézilabda NB I-ben - a bakonyiak zsúfolt őszi programja miatt - ismét előrehozott összecsapást láthatott az Aréna közönsége. Ezúttal Marguc, Mikler és Iváncsik Gergő hiányzott a bajnokcsapatból, helyükön a fiatalok közül Füzi Dániel, Fekete Dávid, Ligetvári Patrik és Borbély Ádám kapott bizonyítási lehetőséget.

A helyenként edzőmérkőzés szintjén zajló találkozón csak az első tíz percben tartotta a lépést a szerény képeségű baranyai együttes a hazaiakkal. A szünetben már tíz volt közte, s fordulás után - ugyan Nagy Lászlóék figurákat gyakoroltak, majd a fiatalok is bőven kaptak lehetőséget - már szinte tetszés szerint szórta a gólokat Sabate-legénység. A befejezés előtt öt perccel már húszgólos különbséget mutatott az eredményjelző tábla...

Jegyzőkönyv. Férfi kézilabda NB I., a 25. fordulóból előrehozott mérkőzésen: Telekom VKC - Komló 39:17 (18:8). Veszprém, 1000 néző. V.: Buza, Cseszregi. Telekom VKC: Alilovic – Gajic 5 (1), Sulic 8, Nagy L. 4, Schuch 2, Terzic, Rodriguez. Csere: Borbély (kapus), Ilic 2 (1), Ugalde 2, Ancsin 3, Füzi 1 (1), Gulyás 4, Lékai 5, Ligetvári 1 (1), Fekete 2. Edző: Javier Sabaté. Komló: Selymes – Bujtár 6 (2), Kékesi 1, Nagy Z., Szöllősi 1, Jerkovic 1, Markovic 3. Csere: Granic (kapus), Szögi 1, Marcsek 1, Márton, Sunajko, Wéber, Pethő 3, Pazin. Edző: Kilvinger Bálint.

Az eredmény alakulása: 8. perc.: 2:2. 14. p.: 8:5. 28. p.: 17:8. 35. p: 22:9. 55.p.: 35:15.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.