BL-rajtra készültek...

A pályára lépő veszprémi csapatban sok fiatal kapott bizonyítási lehetőséget.
 
 

BL-rajtra készültek...

A pályára lépő veszprémi csapatban sok fiatal kapott bizonyítási lehetőséget.
 
 
 
 
 

BL-rajtra készültek...

A pályára lépő veszprémi csapatban sok fiatal kapott bizonyítási lehetőséget.

A bajnokcsapat sűrű őszi programja miatt - szombaton Flensburgban kezdődik a BL-sorozat... - előrehozott összecsapáson lépett pályára Komlón az alaposan felforgatott összeállítású (fiatalokkal alaposan megtűzdelt) Telekom a férfi kézilabda NB I-ben.

Ez eleinte az eredmény alakulásán is meglátszott: a 12. percben a hazaiak 6:5-re vezettek, majd csaknem húsz perc után is még döntetlen (10:10) volt az állás. Aztán megrázták magukat a bakonyi fiúk és a szünetben már megnyugtató előnnyel vonulhattak pihenőre, 13:19.

Fordulás után sem változott különösebben a játék képe: a vendégek az eredmény tartására, a pontok megszerzésére törekedtek, miközben a jegyzőkönyvbe vett fiataloknak is egyre több játék- és rutinszerzési lehetőséget biztosítottak.

Javier Sabate értékelése a mérkőzés után: – Gratulálok a komlóiaknak, nagyon jó meccset játszottunk. Sok fiatal kapott lehetőséget, sokat dolgozunk, hogy be tudjuk őket építeni.

Jegyzőkönyv. Férfi kézilabda NB I.: Sport 36 KKK – Telekom Veszprém 27:31 (13:19). Komló, 1100 néző. V.: Nagy F., Turóczy Sport 36 KKK: Selymes – Gebhardt 4, Jerkovics 4, Szögi, Trkulja 1, Kékesi 2, Markovics 9 (3). Csere: Granic (kapus), Nagy Z., Szöllősi B. 4, Marcsek, Szunajko, Pethő 1, Pazin, Wéber 2, Hoffmann J. Edző: Kilvinger Bálint. Telekom: Alilovic – Ugalde 6, Milasevics 1, Blagotinsek 5, Schuch, Ancsin 4, Gulyás 5. Csere: Aflitulin 1, Kopljar 4, Szita 3, Ligetvári 1, Schmid, Füzi 1, Fekete. Edző: Javier Sabate. Az eredmény alakulása. 12. perc: 6:5. 19. p.: 10:10. 24. p.: 10:15. 34. p.: 15:22. 45. p.: 20:26.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.