Más szemében a szálkát is...

Megszólaltak a fidesz "kiscsibéi", csak az igaz magyar közmondást sajnos nem ismerik.
 
 

Más szemében a szálkát is...

Megszólaltak a fidesz "kiscsibéi", csak az igaz magyar közmondást sajnos nem ismerik.
 
 
 
 
 

Más szemében a szálkát is...

Megszólaltak a fidesz "kiscsibéi", csak az igaz magyar közmondást sajnos nem ismerik.

A nagyobbik kormánypárt utánpótláscsapatának megyei vezetői - nevük említésre sem érdemes, legfeljebb a butaságtól való elrettentés okán... - szellemesnek szánt sajtótájékoztatót tartottak. A korábbi időszak (felülről rájuk erőltetett?) rendjének megfelelően léptek fel. A tőlük a megyeszékhely lakosainak támogatásával a korrupt kormányzásukhoz szükséges kétharmadot megvonó Kész Zoltán független országgyűlési munkásságába kötöttek bele. Miszerint feleslegesen térül-fordul a világban és ezért számára egy jelképes választókerületi utazási bérletet ajánlottak fel.

A szellemesség helyett azonban szánalmasra sikeredett az akció!

Mert ha mindezt a pillanatnyilag uralmon lévő politikusok (Orbán Viktor, Lázár János, Rogán Antal, stb.) utazgatásai után teszik, akkor még talán még elgondolkodtató is lenne az akciójuk. Így azonban csökevényes szellemi képességeikről tettek tanú bizonyságot. Hiszen mindenki tudja-vallja kis hazánkban:

- Nem becsületes emberek azok, aki más szemében a szálkát, a sajátjukban a gerendát sem veszik észre!

x

Kész Zoltán sajtószóvivője útján természetesen reagált:

"Szánalmas, hogy a kormánypárt helyi embereitől nem telik több, mint egy ellenzéki, független képviselő magánútjainak kritizálása, miközben a Veszprémben eltűnt közpénzekkel kapcsolatban nincs álláspontjuk. A Fidesz-kisdobosok időzítése érthető, hiszen budapesti tartótisztjeik el akarják terelni a figyelmet arról, hogy Kész Zoltán a parlament igazságügyi bizottságának csütörtöki ülésén élő bejelentkezésben továbbította a választókerületéből érkező kérdéseket a luxus- és helikopterügyi miniszternek. Rogán Antal azonban az itt élők egyetlen rázós kérdésére sem adott tisztességes választ, ami elfogadhatatlan. Kész Zoltán köszöni a Fidesz kitüntetett figyelmét, amelyet ellenzéki munkája elismerésének tekint."

x

Mindezekből világosan kitűnik: hatalmas ám a különbség a magánéleti út(ak) és a hivatalosnak álcázott, vagy éppen a közpénzekből finanszírozott világlátás között!

 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.