Végül az ülést megtartották...

Mészáros Lőrinc a rendőrséggel fenyegette meg a sajtót.
 
 

Végül az ülést megtartották...

Mészáros Lőrinc a rendőrséggel fenyegette meg a sajtót.
 
 
 
 
 

Végül az ülést megtartották...

Mészáros Lőrinc a rendőrséggel fenyegette meg a sajtót.

Egy hatalmas fekete Mercedes szállította Mészáros Lőrinc felcsúti polgármestert az önkormányzat csütörtöki rendkívüli ülésére, amelyről a Hír TV és a 444.hu is tudósított.

A miniszterelnökkel kiváló baráti kapcsolatot ápoló polgármester azonban nem akart hozzájárulni, hogy a nyilvános ülésről felvételeket készítsen a sajtó. A milliárdossá lett egykori gázszerelő ezért a rendőrséggel fenyegette az újságírókat. Mint mondta:

- Vagy leteszik a kamerát, vagy hívom a rendőrséget - végül az ülést megtartották, a rendőrséget pedig nem hívta ki a polgármester.

Bár a testületnek lehetősége lett volna zárt ülést elrendelni, nem tette. Ehelyett Mészáros kiosztotta a riportereket. Közölte, hogy nem zaklathatják a felcsúti polgárokat és a testületi ülést. Majd a Hír TV stábjának azt mondta, hogy „menjenek, és a gazdájukkal készítsenek ilyen felvételt”.

Mivel az újságírók nem távoztak, Sisa András jegyző próbált Mészáros segítségére sietni. Szerinte a nyilvános ülés nem azt jelenti, hogy „bárki bárhol felvételeket készíthet, és bárhova feltöltögetheti azokat”. Hozzátette, hogy ezt be kellett volna jelenteni előre. Erre erősített rá az MNO híre szerint Mészáros is, aki megjegyezte: „a jegyző úr egy jogtudó ember, gondolom, tudja, hogy mit beszél”.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.