"O. Viktor egy mindenre elszánt milliárdos"

MSZP: Orbán évek óta először magyarázkodott, mert most a vesztét érzi.
 
 

"O. Viktor egy mindenre elszánt milliárdos"

MSZP: Orbán évek óta először magyarázkodott, mert most a vesztét érzi.
 
 
 
 
 

"O. Viktor egy mindenre elszánt milliárdos"

MSZP: Orbán évek óta először magyarázkodott, mert most a vesztét érzi.

Közleményben reagált az MSZP Orbán Viktor húsvéti, a kormánykedvenc Magyar Időknek adott interjújára.

Ahogyan a 24.hu már beszámolt róla, Orbán Viktor szerint Magyarországon a „nemzeti” kormányzás folyamatos nyomás és támadás alatt áll. Úgyhogy szerinte a jövő évi választás legfontosabb tétje az lesz, hogy „a magyar emberek érdekét szolgáló Országgyűlésünk és kormányunk lesz-e, vagy idegen érdekeket szolgál majd”.

A szocialisták ezzel szemben úgy látják, hogy O. Viktor egy mindenre elszánt milliárdos, aki strómanokon keresztül összelopott vagyona és megrendült hatalma megtartása érdekében nem ismer se istent, se embert. A bukott diktátorok módszere szerint ő is azt próbálja magával és környezetével elhitetni, hogy az ellene lázadó milliók mind “külföldi pénzen, külföldi érdekeket szolgálva, külföldi megbízásból végzik a tevékenységüket.” Ez a szöveg persze ismerős: minden zsarnok ezt rikácsolja közvetlenül a bukása előtt.

Kiemelik: a magyar miniszterelnök magyarázkodik, hosszú évek óta először. Mint írják: érzi, hogy hatalma megroppant, személyével és politikájával szemben egyre nő az ellenállás. Mostani nyilatkozatát is a kényszer szülte, de az ellene fellépő kritikus tömeget már csak a lemondásának bejelentésével tudná hazaküldeni.

A MSZP közleménye úgy fogalmaz: az Európa-párti fiatalság szólásszabadságot, tanszabadságot és tisztességes feltételekkel lebonyolított szabad választásokat követel és csak idő kérdése, mikor csatlakoznak hozzájuk a becsapott emberek: a gyárak és üzemek dolgozói, a nyugdíjasok, a közszolgák, az egészségügy és az oktatás megalázott napszámosai.

Hozzáteszik: Ha ezek az emberek egymás mellé állnak, O. Viktor és a gazdagokat képviselő Fidesz megbukik. Ez a pillanat pedig bármikor bekövetkezhet – mert a változást követelő tömeget még egyetlen diktátor rikácsolása sem tudta megállítani.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.