"Fű alatt" történt...

Pacal mellett elnök lett Farkas Flórián.
 
 

"Fű alatt" történt...

Pacal mellett elnök lett Farkas Flórián.
 
 
 
 
 

"Fű alatt" történt...

Pacal mellett elnök lett Farkas Flórián.

Eredetileg csak pacalozásnak indult, a végén azonban hivatalos tisztújítás lett pár lungo dromos küldött kisújszállási falatozásából. Egy ebédnek álcázott titkos küldöttgyűlésen választották újra a Fidesz föltétlen szövetségesének számító Lungo Drom élére Farkas Flóriánt – írja oldalán a Hír TV. A helyszín a kisújszállási művelődési ház volt.

Az oldal a RomNetre hivatkozva azt írja, Farkas minden megyéből öt olyan tagot hívott meg, akit megbízhatónak és hűségesnek tart. Még az egyik küldött is megszólalt a tévének, ilyen beszélgetés zajlott le köztük:

– Sikeres választás volt […].

– Egyhangú volt a szavazás?

– Egyhangú, igen, minden egyhangú.

– Elégedett a Farkas úrral?

– Hogyne, hogyne, ritka az ilyen vezető.

Korábban megírtuk, hogy eleinte nem igazán akart egy küldött se szóba állni a Hír TV helyszíni stábjával, annyit legalább elmondtak, hogy lesz pacal. A 24.hu egyik olvasója is reagált egy levélben az ebéd során elfogyasztott fogásokra:

- A pacal humerosan, tésztával finom!

Később egyébként a 24.hu híre szerint az MTI is megemlékezett a Lungo Drom által kiadott közleményt szemlézve a nemes eseményről. Ők is egyhangúnak írták le a szavazást, de a többit szó szerint kell idéznünk, annyira elképesztő a Fidesz szövetségesének rengeteg kékfényes ügye miatt:

"A tájékoztatás szerint a Lungo Drom, a Fidesz stratégiai szövetségeseként, a magyarországi cigányság boldogulásához szükséges feltételek megteremtéséhez elsődleges eszköznek a kormány társadalmi felzárkózás programjának folytatását tekinti. A kongresszus tagjai elkötelezettek a kormány bevándorláspolitikája mellett, álláspontjuk szerint a külföldi munkaerő bevonása helyett a hazai cigányság képes helytállni a magyar munkaerőpiacon. A Lungo Drom tagsága missziós programot indítva is részt kíván venni a cigányság felzárkózásának további előmozdításában."

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.