Ez fájni fog!

Török Zsolt elképesztő írásban rántotta le a leplet a Fideszről.
 
 

Ez fájni fog!

Török Zsolt elképesztő írásban rántotta le a leplet a Fideszről.
 
 
 
 
 

Ez fájni fog!

Török Zsolt elképesztő írásban rántotta le a leplet a Fideszről.

Török Zsolt szocialista politikus soha sem arról volt híres, hogy véleményét titkolta volna. Mindig szellemesen, elmésen, keményen és legfőképp racionálisan látta a Fidesz ténykedését.

Most is olyan bejegyzést osztott meg a balramagyar.hu hírportálon a szocialista politikus, ami biztosan kiveri majd az Orbán-hívőknél a biztosítékot. (Bizonyítva: nem kell mindig szájbarágóan, hosszadalmasan magyarázni. Elég pontos, célirányos kérdéseket feltenni.)

"Mostanában párszor kivágták nálam a biztosítékot.

- Azok Sorosoznak, akiket Soros kapart ki a falu széli szegényházakból, és taníttatott, s ma már milliárdosok, ha éppen nem az ország leggazdagabbjai?

- Azok Sorosoznak, akiknek a pártját, a mai állampártot Soros György pénzéből indítottak be?

- Azok Sorosoznak és amerikáznak, akiket Mark Palmer segített és védett, vagy védetett meg?

- Azok Simicskáznak, akik Simicskával közgépesítették a közpénzt éveken át, akik százmilliárdokat hoztak össze a Simicska-Nyerges duóval?

- Azok Simicskáznak és Sorosoznak, akik Simicskát Pénztáros Lőrincre, Sorost valamelyik …sztáni oligarchákra, Mark Palmert és az USA-t pedig Putyinra, és a keleti illiberális államokra cserélték?

- Aki "megvédte" a nyugdíj megtakarításainkat, az akarja most megvédeni a magyar családokat?

- Egy zsírnáci “Péter Niedermüllernek és Benedek Jávornak” hívhatja a MAGYAR EP képviselőket, miközben 2 ezer millió forintot nyomat át a saját számlájára egy sportszövetségtől?

- Az komcsizik, az beszél állampárti beidegződésekről aki az egykori állampárt kutatóintézetében dolgozott és a legvadabb komcsi előnyöket vette igénybe anno, ma pedig az új bolsevik állampártot szolgálja pártszolgálatosként?

- Lehet ebben az országban állami szinten uszítani, gyűlölet kelteni, árulni, csalni, lopni, hazudni és közben az embereket egymásnak ugrasztani?

- Hogy a francban van az, hogy az egyik állami vezető még a babáját is milliós fizetésért tartja, miközben a miatta otthonukat vesztett devizahitelesek utcára kerülnek? S talán pont az ő megsarcolásukból fizeti a babáját?

- Hogy a fenében van az, hogy a másik kormányoligarcha cicája aranyat eszik, miközben még gyereknapon is gyerekek állnak sorban az ételosztáson?

x

Hogy az életbe van ez?"

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.