Az első érem az úszó vébén

Óriási bravúr, bronzérmes a 4x100-as magyar férfi gyorsváltó!
 
 

Az első érem az úszó vébén

Óriási bravúr, bronzérmes a 4x100-as magyar férfi gyorsváltó!
 
 
 
 
 

Az első érem az úszó vébén

Óriási bravúr, bronzérmes a 4x100-as magyar férfi gyorsváltó!

Az úszó vébé vasárnap délelőtti utolsó úszószámában a magyar férfi 4x100-as gyorsváltó ugrott vízbe. A Németh Nándor, Holoda Péter, Bohus Richárd, Kozma Dominik négyes végül a futamában a harmadik helyen végzett 3.13.28-cal jutott döntőbe – a sportág történetében ebben a számban először.

Az esti döntőben Kozma kezdett a mieinknél és elég jól elkapta a rajtot, második helyen fordult 50 méter után, és második helyen adta át a váltót. Németh Nándoré volt a második száz méter és bár szépen úszott, harmadik helyre hozta be a magyar csapatot.

Holoda Péter is elképesztő teljesítményt produkált, Ausztrália és Olaszország is jött föl, hatodik helyen indulhatott Bohus Richárd, aki harmadik helyre felhozta a magyar váltót.

Bohus Richárd valami elképesztő utolsó ötven métert produkált, faképnél hagyta az orosz, az olasz és az ausztrál versenyzőt is, végül 3:11.99-es idővel óriási bravúrral harmadik helyen végeztek a magyarok! A magyar kvartett ideje új országos csúcs is.

A világ egyik legnehezebb versenyszáma ez, itt csak az érvényesül, akinek van a gatyájában valami – mi pedig bebizonyítottuk, hogy nekünk van! – fogalmazott szinte önkívületi állapotban Kozma Dominik a 24.hu híre szerint.

Jegyzőkönyv. Férfi 4×100 méter gyorsváltó, döntő: 1. Egyesült Államok 3:10.06, 2. Brazília 3:10.34, 3. Magyarország (Kozma Dominik, Németh Nándor, Holoda Péter, Bohus Richárd) 3:11.99 perc.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.