Alkalmatlan személy?

Fideszes polgármesterként megbukott, jó lesz iskolaigazgatónak Budapesten.
 
 

Alkalmatlan személy?

Fideszes polgármesterként megbukott, jó lesz iskolaigazgatónak Budapesten.
 
 
 
 
 

Alkalmatlan személy?

Fideszes polgármesterként megbukott, jó lesz iskolaigazgatónak Budapesten.

Az Emmi oktatásért felelős államtitkára Putnoki Zsoltot nevezte ki a XIII. Kerületi Ének-zenei és Testnevelési Általános Iskola igazgatójának. Az angyalföldi önkormányzat képviselő-testülete azonban korábban véleményezte és nem támogatta Putnoki programját, személyét alkalmatlannak tartotta, mivel hiányzik az adott iskolatípusban megszerzett gyakorlata, tapasztalata.

Hasonlóan vélekedett az iskola nevelőtestülete is. 13 százalék támogatta Putnoki Zsolt szakmai programját, 87 százalék elutasította. Az alkalmazotti közösség szinte pontosan ugyanilyen arányban ellenezte Putnoki kinevezését, és a szülői munkaközösség is úgy ítélte meg: a pozíció betöltéséhez nincs megfelelő intézményvezetői tapasztalata, semmiféle kötődése nincs az iskolához, pályázatában leginkább általános vezetői kompetenciákról írt, konkrétumokról alig.

A kerületi önkormányzat szerint az angyalföldi iskola igazgatásával egy alkalmatlan személyt bízott meg az oktatási államtitkár, ezért haladéktalanul új pályázat kiírását javasolja a fenntartónak.

Putnoki Zsolt a Fidesz színeiben volt a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Újkenéz polgármestere. De megbukott, csak harmadik lett 2015 októberében, miután Újkenéz inkább független polgármestert választott magának az időközi választáson a Fidesz ellenében.

Putnoki Zsoltnak semmiféle kötődése nincs a XIII. kerületi iskolához, tanári diplomája pedig még nincs egyéves. Bár kétségkívül trombitál és karnagy is, a zenei és kórusvezetői gyakorlat még nem iskolavezetői tapasztalat – emlékeztet a 168 ÓO híre szerint a kerületi MSZP.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.