Dollárpapa?

Az Együtt pénzmosás gyanújával jelentené fel Orbán Viktort a NAV-nál.
 
 

Dollárpapa?

Az Együtt pénzmosás gyanújával jelentené fel Orbán Viktort a NAV-nál.
 
 
 
 
 

Dollárpapa?

Az Együtt pénzmosás gyanújával jelentené fel Orbán Viktort a NAV-nál.

Juhász Péter az Együtt politikusa Facebook-oldalán számolt be róla, hogy írt a NAV-nak, indítsanak vizsgálatot a baltás gyilkos kiadatása ügye kapcsán, amit Orbán Viktor miniszterelnök személyesen rendelt el. A HírTV-ben is beszélt a feljelentésről.

Hétfőn meg is jött a válasz az adóhatóságtól: csak akkor tehet bejelentést, ha kitölti a honlapjukon az erre szolgáló formanyomtatványt és aztán elektronikusan beküldi. Igen ám, de azt csak akkor lehet elküldeni, ha megadjuk a szerintünk pénzmosást végző vagy terrorizmust finanszírozó cég vagy magánszemély adószámát.

Ez a magánszemély pedig vélelme szerint Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke.

Hozzátette: annyit tudunk, hogy az azeri diktátor családjához köthető számláról olyan magyar bankba érkezett kétmilliárd forintnyi dollár, amit azóta Orbán Viktor Mészáros Lőrinc nevére megvett.

Mindez azután, hogy Orbán Bakuban tárgyalt, majd személyesen utasítást adott a gyilkos szabadon engedését lehetővé tevő kiadatásra.

- Ez nekem elég gyanú ahhoz, hogy ki kelljen vizsgálni ő kapott-e pénzt az azeriektől. Úgyhogy írtam a Miniszterelnöki hivatalnak Orbán adószámáért, hogy megtehessem a bejelentést – jelentette ki Juhász. - Nem hiszem, hogy nagyon bonyolult kideríteni, hogy mi lett azzal a pénzzel. Legalábbis el lehet indulni: Vagy tovább utalták, vagy felvette valaki készpénzben. Ha utaltak, annak nyoma van, ha egy bankfiókban készpénzben vették fel, akkor meg egy aláírásnak kell lennie a papíron. Persze az is lehet, hogy automatából vette fel pár százezrenként Orbán, de akkor még videó is lesz róla – tette hozzá a 24.hu információi szerint.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.