Sikeres rendőrségi akciók

Lopás, körözött személy előállítása és ittas vezetés ügyében intézkedtek.
 
 

Sikeres rendőrségi akciók

Lopás, körözött személy előállítása és ittas vezetés ügyében intézkedtek.
 
 
 
 
 

Sikeres rendőrségi akciók

Lopás, körözött személy előállítása és ittas vezetés ügyében intézkedtek.

A lopott vasat hátrahagyva menekültek

Bejelentés érkezett a Veszprémi Rendőrkapitányság ügyeletére 2013. április 4-én, miszerint ismeretlenek az egyik szentgáli telepről vasat, szivattyúkat és már fém tárgyakat tulajdonítottak el. A rendőrök a bejelentést követően rövid időn belül a helyszínre érkeztek, ahol az elvégzett adatgyűjtés során az elkövetőre utaló adatokat szerzetek be: fk. S. D. 16 éves, és M. Ádám 24 éves helyi lakosokat a helyszíntől nem messze elfogták, előállították és gyanúsítottként hallgatták ki nagyobb értékre elkövetett lopás bűntett elkövetése miatt. A gyanúsítottak a bűncselekmény elkövetését elismerték. M. Ádám szabadlábon védekezhet, társát őrizetbe vették a veszprémi nyomozók.

Több körözött személyt is elfogtak

A dunaújvárosi rendőrök körözték eltűnés miatt azt a 13 éves fiatalt, akit szombat délután (03.30) Veszprémben a Házgyári út 1. alatti egyik lakásban igazoltattak. Ny. Gyula az édesanyjánál tartózkodott, a rendőröknek más nevet diktált be, azonban nem járt sikerrel. Előállítását követően a Gyulafirátóti Gyermekotthonba szállították.

Állampolgári információ alapján a helyi körzeti megbízott fogta el szombaton (03.30.) este azt a 35 éves herendi férfit, aki ellen az Ajkai Járási Bíróság bocsátott ki bűncselekmény elkövetése miatt elfogatóparancsot. U. Roland korábban külföldön tartózkodott, hazatérésének azonban sokáig nem örülhetett.

Több balesetet okoztak ittasan a hétvégén

M. András 68 éves Ősi lakos az általa vezetett Renault személygépkocsival közlekedett vasárnap (03.31.) délelőtt Várpalota felől Ősi irányába. Járművét nem az út vonalvezetésének megfelelően vezette, melynek következtében a bal oldali meredek parton lehajtva egy fának ütközött, könnyebb sérüléseket szenvedve. Az ellenőrzés során kiderült, hogy vezetés előtt alkoholt fogyasztott, a mérési eredmény alapján ellene büntető feljelentést tettek az intézkedő rendőrök ittas járművezetés miatt.

Szombat hajnalban R. Dávid 23 éves szlovák állampolgár az általa vezetett és tulajdonát képező szürke Audi TT Coupe személygépkocsival közlekedett a Brusznyai Á. u. irányából, a Komakút tér irányába. A Komakút tér 1 sz. előtti útszakaszra érve járművét nem az útviszonyoknak megfelelően vezette, ezért a jármű megcsúszott a nedves úttesten és a járdára felhajtva egy villanyoszlopnak ütközve állt meg. A baleset következtében a sofőr és a jármű utasa 8 napon belül gyógyuló könnyebb sérüléseket szenvedett, az autóban azonban jelentős, kb 3 millió Ft-os anyagi kár keletkezett. Mivel a gépkocsivezetővel szemben alkalmazott alkoholszondás ellenőrzés pozitív eredménnyel zárult, az Audit vezető fiatal ellen ittas járművezetés miatt büntető feljelentést tettek.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.