Rendőrségi hírek...

Közlekedési balesetek és besurranó tolvajok előállítása.
 
 

Rendőrségi hírek...

Közlekedési balesetek és besurranó tolvajok előállítása.
 
 
 
 
 

Rendőrségi hírek...

Közlekedési balesetek és besurranó tolvajok előállítása.

Az elmúlt héten 13 közlekedési balesetnél helyszíneltek a Veszprémi Rendőrkapitányság emberei. A balesetek többségében személyi sérülés nem történt, okuk többnyire figyelmetlen vezetés, egy alkalommal elalvás volt.

Egy 53 éves budapesti férfi személygépkocsijával Márkó külterületén a 8-as számú főútvonalon közlekedett a külső sávban, a jelenleg rendelkezésre álló információk szerint vezetés közben elaludt, és a menetirányt elválasztó szalagkorlátnak ütközött. A balesetben szerencsére nem történt személyi sérülés.

Felhívjuk a járművezetők figyelmét, amennyiben hosszabb utat tesznek meg, időnként álljanak meg egy kis pihenőre, frissítsék magukat üdítővel vagy kávéval. Amennyiben pedig az álmosság jeleit észlelik magukon, addig ne folytassák útjukat, míg ki nem pihenték magukat!

x

A megyeszékhelyen az elmúlt héten is többnyire vagyon elleni bűncselekmények miatt intézkedtek a rendőrök.

Három nő papírgyűjtés ürügyén csengetett be a Csermák utca egyik lakásába, ahol az otthon tartózkodó 82 éves idős hölgy figyelmét elterelve eltulajdonították több mint százezer forintnyi készpénzét. A nyugdíjas figyelmét a lopásra az ebédet szállító gondozó hívta fel, aki a három idegen nőt látta a lakásból távozni.

x

Herenden a körzeti megbízott igazoltatott, majd előállított egy 31 éves mosonmagyaróvári nőt, aki három helyre is besurrant értékek után kutatva. Egy helyi panzión kívül két családi házban járt, azonban nem járt sikerrel, mert az otthon tartózkodók észrevették. A 31 éves H. Mária ellen őrizetbe vétele mellett jogtalan behatolással szabálysértési értékre elkövetett lopás vétség kísérlete miatt indult büntetőeljárás a Veszprémi Rendőrkapitányságon.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.