Veszprém a fekete város?

Kész Zoltán független országgyűlési képviselő úgy látja, hogy a Fidesz politikusai büntetik Veszprém városát.
 
 

Veszprém a fekete város?

Kész Zoltán független országgyűlési képviselő úgy látja, hogy a Fidesz politikusai büntetik Veszprém városát.
 
 
 
 
 

Veszprém a fekete város?

Kész Zoltán független országgyűlési képviselő úgy látja, hogy a Fidesz politikusai büntetik Veszprém városát.

Veszprémet meglopja a Fidesz - jelentette ki sajtótájékoztatóján a politikus. A kormány a nagy csinnadrattával bejelentett fejlesztési ígéretek közül a legfontosabbakat sunyi csendben visszavonta! Nem lesz viadukt a belső körgyűrű Séd fölötti tervezett szakaszán, és nem lesz átkötő szakasz a 8-as út és a 82-es út között. Utóbbin lehetett volna megközelíteni a szintén beígért uszodát, amelynek az építése még szintén nem kezdődött el. Pedig lenne pénz, csak kevesebbet kellene lopni!- állítja Kész Zoltán.

A Magyar Közlöny július 29-ei számában olvasható, hogy a kabinet visszavonta az 1284/2016 (VI. 7.) kormányrendelet 2. a) és b) pontját, ezek tartalmazták a fenti ígéreteket.

A kormányrendeletet személyesen Orbán Viktor írta alá, így ő alázta meg a veszprémieket. Megalázta, mert az ünnepélyes keretek között bejelentett fejlesztések három hónapot sem éltek meg. Megalázta a veszprémieket, benne azokat, akik még hittek neki – köztük párttársait, Porga Gyula polgármestert és a helyi párttitkárt játszó Ovádi Pétert.

Vajon mi történt három hónap alatt?- tette fel a kérdést az országgyűlési képviselő.

Miniszterelnök úr esetleg nem elégedett a Fidesz-franchise Veszprémet elérő korrupciós gépezetével? Képes lenne egy egész várost büntetni azért, mert piti politikustársai nem elég ügyesek a lopásban?

Megelégelte, hogy a veszprémi Fideszhez ezer szálon köthető Új Nemzedék Központ gyanús ügyeiben már az Állami Számvevőszéknek kellett feljelentést tennie?

Megelégelte, hogy Némedi Lajos alpolgármester hetek óta nem hajlandó nyilvánosság elé állni, hogy tisztázza magát és egyenesen válaszoljon az őt ért korrupciós vádakra? Vagy nem tetszik neki a veszprémi Navracsics Tibor külön utas viselkedése a menekültkérdésben?

A pénteken kihirdetett döntés a helyi Fidesz-politikusok párton belüli lobbierejét mutatja meg. Úgy látszik, Orbán Viktor letett Veszprémről, megelégelte Ovádi Péter helyi párttitkár működését.

Remélem – hangsúlyozta Kész Zoltán- a Veszprémre korábban jellemző összefogással ezen még tudunk változtatni. A Nemzeti Együtt-nem-működés Rendszerében élő veszprémi fideszeseket arra kérem, hogy most ne pártjukkal, hanem városunkkal foglalkozzanak. Fogjunk össze és együtt próbáljuk meg meggyőzni Orbán Viktor miniszterelnök urat, hogy Veszprém megérdemli az új viaduktot, a 8-as–82-es átkötőt – és az őszinteséget.

Felszólítom Porga Gyula polgármestert és Ovádi Péter párttitkárt, hogy a veszprémiek érdekében támogassák képviselői munkámat, haladéktalanul üljünk tárgyalóasztalhoz és találjuk ki, hogy mit tudunk közösen tenni azért, hogy a kormány visszavonja legutóbbi döntését, amellyel elvették a közlekedésfejlesztés lehetőségét Veszprémtől.

Magam független, párton kívüli képviselőként továbbra is készen állok arra, hogy politikai nézeteltéréseinket félre téve, együtt, veszprémiként dolgozzunk azért, hogy az itt élőknek jobb legyen.

Bízom benne, hogy erre a helyi fideszesek is képesek, bizonyítva, hogy számukra is az itt élők a fontosak, nem pedig pártjuk és pártvezetőjük – fejezte be tájékoztatóját Kész Zoltán.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.