Újabb milliárdok az önreklámra

Az „erős és büszke” országunkban közpénzen tovább folytatódik az emberi agyak átmosása.
 
 

Újabb milliárdok az önreklámra

Az „erős és büszke” országunkban közpénzen tovább folytatódik az emberi agyak átmosása.
 
 
 
 
 

Újabb milliárdok az önreklámra

Az „erős és büszke” országunkban közpénzen tovább folytatódik az emberi agyak átmosása.

A legújabb kormányzati plakátok azt hirdetik, hogy „Minden idők legsikeresebb Nemzeti Konzultációja” után van az ország. A vélemények összegezésének egyenes következtetése – amit egyébként minden esetben a bennfentesek érdekes körülmények között és egyoldalúan elemeznek - az, hogy” Magyarország Erős és Büszke európai ország!”

Csak őrömmel vehetjük tudomásul azt a megállapítást, hogy erősek vagyunk! De, akkor mi félnivalónk van egy szem Soros Györgytől, még ha milliárdos is!

Ugyanis, egy demokratikusan korrekt és sok területen erős országban az egy ember által képviselt eszme ellen az uralmon lévők a saját igazukkal lépnek fel és bizonyítják be a mások elméletének a gyengeségét! Nem a tiltás eszközével próbálják legyűrni azt. A tiltás a diktatúrák sokat használt, jól funkcionáló eszköze.

Az új kormányüzenetekkel szemben az Együtt is felvette a kesztyűt. Szigetvári Viktor, a párt válaszmányi elnöke a kormány nemzeti konzultációról szóló egyik óriásplakátjával a következőt tette: a „Minden idők legsikeresebb Nemzeti Konzultációja” szöveg mellé „ Az orosz titkosszolgálat számára. Szpaszíba ” feliratot helyezte el.

Az ezzel kapcsolatos sajtótájékoztatóján elmondta, hogy a legutóbbi konzultáció eredményeként a magyarok adatainak tömege került külföldre. A Yandex technológiai kódja révén az orosz titkosszolgálatok is hozzájuthattak azokhoz.  Szigetvári Viktor kérte az adatvédelmi hatóságot, hogy gyorsítsák fel az általa is kezdeményezett vizsgálatot.

 „A Fidesz ezzel egy szervnek, egy országnak okozott örömöt valójában, az pedig az orosz titkosszolgálat, akik böngészhetik magyar választópolgárok adatait. Ez ellen tiltakozunk!” – mondta Szigetvári Viktor. A következő napokban az Együtt aktivistái országszerte  átragasztják a plakátokat.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.