Rendőrségi hírek

Vádelemelési javaslat betörés és verekedés, vizsgálat baleset ügyében.
 
 

Rendőrségi hírek

Vádelemelési javaslat betörés és verekedés, vizsgálat baleset ügyében.
 
 
 
 
 

Rendőrségi hírek

Vádelemelési javaslat betörés és verekedés, vizsgálat baleset ügyében.

Ketten sérültek meg abban a közúti közlekedési balesetben, amely 2014. augusztus 7-én, hajnali 3 óra 45 perckor történt a 8-as főúton Hajmáskér határában.

Egy pénzszállító kisteherautó Várpalota irányából Veszprém felé tartott a 8-as számú főúton. Eddig tisztázatlan okból a vezető nem követte az út kanyarodó irányvonalát és behajtott az útépítés miatt lezárt munkaterületre, ahol egy álló tehergépkocsinak ütközött. A baleset következtében megsérült a pénzszállítót vezető 36 éves zirci sofőr, valamint 38 éves veszprémi utasa. A Veszprémi Rendőrkapitányság egyenruhásai a helyszínen ellátták a raktérben szállított értékek átrakodásának biztosítását.

A baleset körülményeit a rendőrség büntetőeljárás keretében vizsgálja.

x

A Veszprémi Rendőrkapitányság a napokban vádemelési javaslattal zárt le egy több rendbeli, üzletszerűen, dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntett miatt indult nyomozást.

A rendelkezésre álló adatok szerint a 49 éves É. János több veszprémi magánlakásba, illetve üzletebe tört be 2012. december 20 - 2014. február 14. közötti időszakban. Az eljárás adatai szerint a sarkadi férfi a nyílászárók felfeszítésével jutott be az ingatlanokba, és összességében 6 alkalommal követett el lopás bűncselekményt. A betörések alkalmával a gyanúsított többnyire készpénzt, ékszereket, laptopokat vitt el, illetve a lopással érintett üzlet forgalmazott termékeiből vett magához.

A Veszprémi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya az ügyet lezárta, majd a napokban vádemelési javaslattal küldte meg a Veszprémi Járási Ügyészségnek.

x

Vádemelési javaslattal zárta a Veszprémi Rendőrkapitányság annak a 23 éves bakonyszentkirályi férfi ügyét, aki 2014. május 11-én hajnali 2 óra körüli időben, a cseszneki futballpályán előzetes szóváltást követően ököllel orrba vágta ismerősét.A sértett az ütés következtében a földre esett, a gyanúsított pedig több alkalommal deréktájon megrúgta. A 19 éves sértett a bántalmazás eredményeként 8 napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett.

A bakonyszentkirályi férfit a Veszprémi rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályán gyanúsítottként hallgatták ki. A fiatalember elismerte a súlyos testi sértés bűntett elkövetését.

Az eljáró hatóság az ügyet lezárta, majd vádemelési javaslattal küldte meg a Veszprémi Járási Ügyészségnek.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.