Az alsóbb osztályokban is elrajtolt a bajnokság

A nyári hőségben minimális közönségek előtt zajlottak a labdarúgó mérkőzések.
 
 

Az alsóbb osztályokban is elrajtolt a bajnokság

A nyári hőségben minimális közönségek előtt zajlottak a labdarúgó mérkőzések.
 
 
 
 
 

Az alsóbb osztályokban is elrajtolt a bajnokság

A nyári hőségben minimális közönségek előtt zajlottak a labdarúgó mérkőzések.

A labdarúgó NB I-ben már a negyedik fordulónál tart a 2014/15-ös mérkőzéssorozat, a mésodik és harmadik vonalban, valamint a megyei bajnokság első osztályában első ízben léptek pályára a csapatok.

Az NB-ben a Videoton pontveszteség nélkül áll az élen, a Ferencváros a zöld-fehér rangadón elvitte három pontot a Rába-partjáról. A Lombard Pápa folytatja jó szereplését, az újonc Dunaújváros otthonában is döntetlent játszott. A nagymúltú MTK-Honvéd rangadót Felcsuton játszották...

Eredmények: Győr - Ferencváros 0:1, Újpest - Debrecen 1:0, MTK - Honvéd 2:0, Dunaújváros - Lombard Pápa 1:1, Nyíregyháza - Videoton 0:2, Puskás Akadémia - Paks 1:1, Haladás - Pécs 1:1, Diósgyőr - Kecskemét 2:1.

A bajnokság élén: 1. Videoton 12, 2. Paks 10, 3. Diósgyőr 10, ... 6. Lombard Pápa 7 ponttal.

x

A sportág honi második vonalában az ajkai gárda hazai környezetben nagyszerű teljesítménnyel mutatkozott be az új idényben.

Eredmények: FC Ajka - Sopron 3:1, Vasas - Gyirmót 2:0, Szolnok - Cegléd 1:1, Kapusvár - Csákvár 1:0, Siófok - Szeged 1:1, Békécsaba - Zalaegerszeg 2:0, Szigetszentmiklós - Soroksár 1:3.

Az élen: 1-2. FC Ajka és Soroksár 3-3, 3-4. Vasas és Békéscsaba 3-3 ponttal.

x

A labdarúgó NB III. nyugati-csoportjában a Balatonfüred és a Veszprém is otthonában kezdhette a szezont. Az előbbiek biztosan nyertek, az utóbbiak meglehetős balszerencsével döntetlenül végeztek a Csepellel szemben.

Eredmények: Balatonfüred - Mosonmagyaróvár 2:0, Veszprém FC - Csepel 1:1, Diósd - Budaörs 0:3, Győr II. - Sárvár 3:0, Nagyatád - Dorog 0:2, Tatabánya - Rákosmente 0:1, BKV Előre - Tököl 4:2, Újbuda - III. ker. TVE 3:1.

Az élen: 1-2. Budaörs és Győr II. 3-3, 3. BKV Előre 3 ponttal.

x

A Veszprém megyei bajnokság első osztályában a nyitó fordulóban gazdag volt a góltermés, csupán három együttes nem talált ellefele hálójába. Várpalotán nyolc, Úrkúton hat gólt láthattak a szurkolók!

Eredmények: Peremarton - Devecser 0:2, Balatonalmádi - Öskü 0:4, Alsóörs - Sümeg 2:0, Várpalota - Tapolca 5:3, Herend - Gyulafirátót 1:3, Ajka Kristály - Fűzfő 2:1, Úrkút - Ugod 3:3, Csetény - Péti MTE 1:0.

Az élen: 1. Öskü, 2. Várpalota, 3. Gyulafirátót 3-3 ponttal.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.