Az FTC bajnoki győzelemmel avatta az új stadionját

A Vesprém megyei NB-s csapatok közül csupán az elsőosztályú pápaiak tudtak pontot szerezni.
 
 

Az FTC bajnoki győzelemmel avatta az új stadionját

A Vesprém megyei NB-s csapatok közül csupán az elsőosztályú pápaiak tudtak pontot szerezni.
 
 
 
 
 

Az FTC bajnoki győzelemmel avatta az új stadionját

A Vesprém megyei NB-s csapatok közül csupán az elsőosztályú pápaiak tudtak pontot szerezni.

A labdarúgó NB I-ben immár az ötödik fordulónál tart a mezőny. A Videoton - legázolta az MTK-t - pontveszteség nélkül vezeti a tabellát. A Ferencváros 3:1-es győzelemmel avatta bajnoki meccsen a Groupama Arénát. Egyébként Pakson, Kecskeméten és Pápán egyetlen gólt sem láthattak a szurkolók...

Eredmények: Lombard Pápa - Győr 0:0, Honvéd - Puskás Akadémia 1:0, Paks - Újpest 0:0, Videoton - MTK 5:0, Ferencváros - Nyíregyháza 3:1, Pécs - Diósgyőr 1:2, Debrecen - Haladás 1:0.

A bajnokság élén: 1. Videoton 15, 2. Diósgyőr 13, 3. Paks 11 ponttal.

x

A második vonalban az ajkaiak a tavasszal még élvonalbeli Mezőkövesd otthonában nem tudtak pontot szerezni. A nagymúltú Vasas Siófokon gázolt. Négy gólt szerzett és egyet sem kapott a Gyirmót és a Csákvár, hármat lőtt és nem kapott a Zalaegerszeg, valamint a Szeged.

Eredmények a második fordulóban: Mezőkövesd - FC Ajka 3:1, Zalaegerszeg - Szolnok 3:0, Sopron - Kaposvár 2:2, Cegléd - Szigetszentmiklós 0:1, Soroksár - Szeged 0:3, Siófok - Vasas 1:5, Gyirmót - Balmazújváros 4:0, Csákvár - Békéscsaba 3:0. Az élen: 1. Vasas 6, 2. Mezőkövesd 6, 3. Szeged 4, ... 8. FC Ajka 3 ponttal.

x

Az NB III. nyugati-csoportjában mindkét Veszprém megyei csapat kikapott. A Balatonfüred Budaörsön nagyarányú vereséget szenvedett, a Veszprém a Sárvár ellenében idegenben minimális arányban maradt alul.

Eredmények a második fordulóban: Csepel - Diósd 3:0, Tököl - Nagyatád 1:1, Dorog - Győr II. 2:1, Mosonmagyaróvár - Újbuda 0:1, III. ker. TVE - Rákosmente 3:2, Tatabánya - BKV Előre 3:3, Sárvár - Veszprém FC 2:1, Budaörs - Balatonfüred 5:1.

Az élen: 1. Budaörs 6, 2-3. Újbuda és Dorog 3-3, ... 9. Balatonfüred 3, ... 12. Veszprém 1 ponttal.

x

A Veszprém megyei bajnokság első osztályában a második forduló párosításai szerint léptek pályára a csapatok. Egy-egy (vendég)gól döntött a győzelem sorsáról Balatonalmádiban és Öskün. A Sümeg viszont háromszor is betalált Gyulafirátóton és még így sem tudott pontot szerezni...

Eredmények: Alsóös - Úrkút 1:4, Tapolca - Herend 3:0, Devecser - Várpalota 3:0, Fűzfő - Peremarton/Berhida 2:1, Péti MTE - Ajka Kristály 3:3, Gyulafirátót - Sümeg 4:3, Balatonalmádi - Ugod 0:1, Öskü - Csetély 0:1.

Az élen: 1. Devecser 6, 2. Gyulafirátót 6, 3. Csetény 6 ponttal.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.