Mátyus János távozik...

Váratlanul lemondott az NB I-es Lombard Pápa edzője.
 
 

Mátyus János távozik...

Váratlanul lemondott az NB I-es Lombard Pápa edzője.
 
 
 
 
 

Mátyus János távozik...

Váratlanul lemondott az NB I-es Lombard Pápa edzője.

A csakfoci.hu információi szerint váratlanul lemondott Mátyus János, a Lombard Pápa vezetőedzője. Úgy tudni, a lemondásnak nem szakmai és nem is anyagi jellegű okai vannak. A honlap úgy értesült, hogy már nem Mátyus János a Lombard Pápa vezetőedzője. A fiatal szakvezető ma mondott le posztjáról.

Mátyus nyáron lett a pápaiak vezetőedzője, eddig jól szerepelt a csapattal, hiszen hat forduló után két győzelemmel, két döntetlennel és két vereséggel a nyolcadik helyen áll a gárda. A szakember második NB I-es meccsén azonnal legyőzte a Ferencvárost.

– Igaz a hír – erősítette meg értesüléseinket Bíró Péter, a pápaiak tulajdonosa. – Megértettem Mátyus János indokait, mert tudok magyarul és kénytelen vagyok elfogadni azokat. Fájlalom a döntését, hiszen egy ígéretes pályafutás áll előtte, jó edzőről van szó. Ezen a fórumon is felhatalmazom őt: tárja nyilvánosság elé az indokait, hogy ezzel is elejét vegyük a mendemondáknak. Az elkövetkező időszakban Kovács László irányítja a szakmai munkát, de az sem kizárt, hogy hosszú távon is vele számolunk majd.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.