Kiosztották az Index újságíróját

Berágott Széles Gábor, mert az energiacelláról kérdezték.
 
 

Kiosztották az Index újságíróját

Berágott Széles Gábor, mert az energiacelláról kérdezték.
 
 
 
 
 

Kiosztották az Index újságíróját

Berágott Széles Gábor, mert az energiacelláról kérdezték.

- Most hülyeségeket akar kérdezni? – mondta a nagyvállalkozó, aki korábban ötszáz éve nem látott fellendülést és az Orbán-kormány kétharmadát látta biztosnak az „új találmánnyal”.

Széles Gábor nagyvállalkozó Zalaszentgróton tartott lakossági fórumot új projektjéről, a közelben lévő Kehidakustányban felépült új golfkomplexumról. Az Index riportere a rendezvényen szerette volna megtudni azt is, hogy hogy áll most az energiacella-projekt, melyhez óriási reményeket fűzött Széles. A vállalkozó elmondta, hogy most nem foglalkozik az energiacellával, mert sok projektje van, a nemzetközi partnerek pedig „egyelőre nem jutottak el addig, hogy nyilvánosságra tudnánk jutni”, a fejlesztésben elvárt feltételeket nem teljesítették.

Noha korábban ötszáz éve nem látott gazdasági fellendülésre számított Széles a találmánnyal, most azt mondta, hogy előbb-utóbb biztosan meg fog valósulni, „de nem ez most a legfontosabb”. A riporter következő kérdését már meg sem várta, hanem kifakadt és megkérdezte az újságírót, hogy „hülyeségeket akar kérdezgetni” vagy pedig „valami értelmeset is tud” a megvalósult beruházásairól.

Széles Gábor ezután a Hír24.hu információja szerint le akarta tiltatni az interjút és a fórumról is kitiltotta az indexeseket, akik természetesen ennek ellenére is közzétették a felvételt, noha a vállalkozó azzal fenyegetőzött, hogy bepereli őket.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.