Pontot mentettek a kapusbravúrok

A régi rivális ismét megnehezítette a veszprémiek dolgát.
 
 

Pontot mentettek a kapusbravúrok

A régi rivális ismét megnehezítette a veszprémiek dolgát.
 
 
 
 
 

Pontot mentettek a kapusbravúrok

A régi rivális ismét megnehezítette a veszprémiek dolgát.

A futsal NB I. hatodik fordulójában olyan gárda látogatott a Március 15.-e úti csarnokba, amely korábban mindig hatalmas küzdelemre kényszerítette a bakonyiak sorsát. Nem történt ez másképpen a hétfő esti meccsen sem. Nem kis meglepetésre (éppen a válogatott Tatai hibája után) Hosszú már a második percben vezetést szerzett a vendégeknek (0:1), majd három perccel később már kettő állt az eredményjelző táblán az Aramis neve mellett, 0:2. Valamelyest rendezte sorait Madarász Jánios legénysége, s negyedóra elteltével éppen Tatai egyenlítette ki korábbi bakiját és szépített az eredmény állásán, 1:2. Hogy azért nem volt ezen a napon minden rendben a kitűnő játékosnál, azt a 18. percben elkövetett újabb (roppant buta) hibája - sípszó utáni rúgásért piros lap! - követte. Szerencsére a félidő végéig már esett újabb gól.

Fordulás után kétségbeesetten rohamozott a házigazda együttes, de eközben bizony nem egy alkalommal a csereként beállt Reveland kapus hatalmas bravúrjaira is szükség volt. A félidő közepén Gulyás révén sikerült az egyenlítés (2:2), de a hátralévő csaknem tíz perc fordulatos játékában - a továbbra is szenzációsan védő Reveland jóvoltából - maradt a döntetlen. Amely a játék képét tekintve végül reálisnak is mondható...

Jegyzőkönyv. Futsal NB I, 6. forduló: 1. FCV – Aramis SE 2:2 (1:2). Veszprém, 300 néző. V.: Solymosi (Moldván, Janitz). FCV: Sárdi – Németh, Tatai, Boromisza G., Gulyás. Csere: Reveland, Bényi, Tar, Bánfalvi, Vas, Finta, László G. Edző: Madarász János. Aramis: Sikur – Sámson, Horváth N., Hosszú, Csopaki. Csere: Soós (kapus), Korozmán, Frank, Tóth Sz., Horváth Sz., Pál, Sebestyén. Edző: Frank Tamás. Gólszerzők: Tatai (14., Gulyás (31.), ill. Hosszú (2)., Sikur (5). Piros lap: Tatai (18.).

A többi eredmény: Rába ETO - Rubeola 5:0, Haladás - Vasas 7:4, az Újszeged - Renalpin 1:4. A Pioneers - Berettyúújfalu összecsapást (utóbbiak nemzetközi szereplése miatt) csütörtökön játsszák. Az élen a pillanatnyi állás hat forduló után: 1. Rába ETO 16, 2. Haladás 12, 3. Veszprém 11 ponttal.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.