Döntetlen a megyei rangadón...

Az utolsó utáni percekben egyenlített a hazai gárda.
 
 

Döntetlen a megyei rangadón...

Az utolsó utáni percekben egyenlített a hazai gárda.
 
 
 
 
 

Döntetlen a megyei rangadón...

Az utolsó utáni percekben egyenlített a hazai gárda.

Veszprém megye valaha szebb napokat megélt két labdarúgó csapata ezúttal az NB III. nyugati csoportjában mérte ösze tudását - méltatlanul kisszámú érdeklődő előtt. Eseménytelen első negyedóra után valamelyeset felpörögtek az alsóházi rangadó eseményei, majd a 27. percben Tóth L. távoli lövéssel vezetést szerzett a házigazdáknak, 1:0. Ebben a játékrészben jobbára a helyiek voltak a kezdeményezők.

Fordulás után viszont a (valamivel jobb helyezésű) Balaton-partiak ragadták magukhoz a kezdeményezést. Sorozatos akcióik közepette Balogh a 60. percben baloldali, a 74. percben jobboldali beadást követően talált a hálóba, 1:2. A hajrában a helyiek nagy erőkket mozgósítottak az egyenlítés érdekében. S miután a vendégeknél Szabó a 85. percben második sárga lapja miatt a játéktér elhagyására kényszerült, az emberelőnyt a csereként beállt Burcsik révén a 93. percben sikerült egy pontra váltani.

Jegyzőkönyv. Labdarúgó NB III., nyugati-csoport, 14. forduló: VFC – Balatonfüred 2:2 (1:0). Veszprém, 100 néző. V.: Farkas. VFC: Kádár – Garai, Hanák (Zsély), Császár, Kuti (Udvardi), Németh, Bolla, Pavlitzky, Tóth, Simon A., Skriba (Burcsik). Edző: Simon Attila. BFC: Filipánics – Domján, Szöllőskei, Bognár, Szántó (Bánhidi), Simon B. (Füredi), Kovács Á. (Keszei), Szabó, Balogh, Czafit, Kovács Sz. Edző: Pető Tamás. Gólszerzők: Tóth L. (27.), Burcsik (93.), ill. Balogh (60., 74.). Piros lap: Szabó L. (85.).

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.