Forronganak a panellakók

A kormányígéretet követelik az érintettek.
 
 

Forronganak a panellakók

A kormányígéretet követelik az érintettek.
 
 
 
 
 

Forronganak a panellakók

A kormányígéretet követelik az érintettek.

Addig nem tágítanak, amíg a kormány nem csökkenti vagy törli el a közmű alapdíjakat, ahogyan azt ígérte még a választások előtt. A fővárosi panelosoknak elegük van a magas távhő-alapdíjból, ezért aláírásgyűjtésbe kezdtek.

A Fidesz februárban azt ígérte, hogy eltörlik, vagy felére csökkentik a közműszolgáltatásoknál az alapdíjat. Ez az a tétel, amit fogyasztástól függetlenül minden igénybe vevőnek fizetnie kell. De az ígéretből nem lett eddig semmi. A fővárosi panelosok ezért besokalltak, és aláírásgyűjtésbe kezdtek.

Kiderült, a lakókat nemcsak az zavarja, hogy a kormány nem tartotta be, amit ígért, hanem az is, hogy légköbméterre kell fizetni az alapdíjat.

A Hír24.hu figyelmét Baricz Dezső panellakó hívta fel a kormány tavaszi ígéretére, miszerint felére csökkentik, vagy eltörlik a közműszolgáltatások alapdíját. Bariczék mint ígérték, már el is kezdték Budapesten a távhős lakásokban az aláírásgyűjtést.

Felhatalmazta a honlapot, hogy telefonszámát kiadják olyan távhőfogyasztóknak, akik csatlakozni szeretnének az akcióhoz. A 20/886-4010 számon várja azok hívását, akik szintén számon kérnék a kormányon a februári ígéretet.

Csak Budapesten ilyen a helyzet?

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.