Három nap - három élmény

A két ünnep között is nagyszerű szórakozást ígérő előadások várják a nézőket a Veszprémi Petőfi Színházban.
 
 

Három nap - három élmény

A két ünnep között is nagyszerű szórakozást ígérő előadások várják a nézőket a Veszprémi Petőfi Színházban.
 
 
 
 
 

Három nap - három élmény

A két ünnep között is nagyszerű szórakozást ígérő előadások várják a nézőket a Veszprémi Petőfi Színházban.

A "Ki harap a végén?" című zenés vígjátékot nézheti meg a közönség december 27-én (szombaton) este hét órakor a Veszprémi Petőfi Színházban a Csillagszóró bérlet keretében. A Hadart Művészeti Társulás előadásának főbb szerepeiben Háda János, Zakariás Éva és a rendező Gieler Csaba Látható. A Ki harap a végén című előadás írója Philipp István, a zeneszerzője Bárány Ferenc. A produkció - amely egy vámpírparódia - igazi családi szórakozást ígér 9-99 éves korig. A fiatalabbaknak mese, az időseknek rekeszizmot próbára tevő nyelvi csemege, hiszen Romhányi Józsefet idéző Flinstone családos stílusban rímelnek a szövegek, az előadás dalai pedig igazán slágergyanúsak.

x

A Fele Királyság zenekar "Esti mese" című műsora tekinthető meg a Veszprémi Petőfi Színházban december 28-án (vasárnap) délután négy órakor a nagyszínpadon. A BonBon Matiné házigazdája Lukácsházi Győző. A Fele Királyság zenekar Esti mese című műsorukban híres mesék főcímdalait játsszák. Az együttes minden tagja az improvizáció mestere, igazi virtuózok. Interaktív műsorukban azt is megmutatják, milyen elemekből is áll össze egy zenemű, hogyan felelgetnek egymásnak a hangszerek.

x

"A padlás" című mesemusical látható a Veszprémi Petőfi Színházban december 29-én (hétfőn) délelőtt 11 órakor. Presser Gábor- Sztevanovity Dusán-Horváth Péter népszerű darabja a székesfehérvári teátrumból érkezik. Az előadásban olyan kedvelt színészek lépnek színpadra, mint Sághy Tamás, Keller János, Závodszky Noémi, Kuna Károly, Juhász Illés és Törőcsik Franciska. A rendező Lendvai Zoltán.

A padlás ősbemutatója Marton László rendezésében 1988. január 27-én volt a Vígszínházban, ahol azóta töretlen sikerrel játsszák a darabot. A mű egy betörés, két szerelmes fiatal és négy, a túlvilágot kereső szellem történetét meséli el. A fővárosi premier óta az ország több színházában tűzték műsorra ezt a generációkat átölelő mesemusicalt. A székesfehérvári teátrum látványos előadása, remek színészi gárdája garancia arra, hogy a közönség valószínűleg együtt dúdolja majd a szereplőkkel a Fényév távolság, a Valahol, a Szilvásgombóc, az Örökre szépek, az Utána repülünk című népszerű dalokat.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.