Harmadszor a négyesdöntőben

A Magyar Kupa visszavágó csak formalitás volt.
 
 

Harmadszor a négyesdöntőben

A Magyar Kupa visszavágó csak formalitás volt.
 
 
 
 
 

Harmadszor a négyesdöntőben

A Magyar Kupa visszavágó csak formalitás volt.

A futsal Magyar Kupa legjobb négy csapata közé jutásért vívott összecsapásra a megszokottnál lényegesen kevesebb néző volt kíváncsi. Ennek természetesen lehetett az is oka oka, hogy az "odavágón" sikerült alaposan odavágni, hiszen Madarász János legénysége Csengerben nyolcgólos előnyt szerzett. De az MKB-MVM Veszprém kézilabdázóinak nemzetközi mérkőzése is sok nézőt távoltarthatott...

A várakozásnak megfelelően alakult a meccs sorsa: a veszprémiek egykapuztak szerény képességű, jószerével csak a védekezésre koncentráló ellenfelükkel szemben. Ennek ellenére az első félidő végére a 4:1-es állásnak köszönhetően már tizenegyre nőtt a két csapat közötti különbség. Ebben a játékrészben talán csak az volt említésre méltó mozzanat, hogy amikor kapus nélkül támadott az FCV, az ellenfél hálóőre (!) szépíteni tudott...

Fordulás után aztán egyre inkább kidomborodott a két gárda felkészültsége közötti különbség, s végül edzőmeccs jelleget öltött a találkozó. Ezzel az eredménnyel a hazaiak rövid, négyéves fennállásuk során harmadszor is bejutottak a négyes döntőbe.

Jegyzőkönyv. Futsal Magyar Kupa, negyeddöntő, 2. mérkőzés: FCV – Csenger 13:1 (4:1). Veszprém, 300 néző. V.: Horváth, Csirke, Tolnay. FCV: Sárdi – Bánfalvi, Bényi, Boromisza D., László. Csere: Schmidmajer (kapus), Finta, Tatai, Boromisza G., Udvardi, Németh, Bognár, Tar, Mudra. Edző: Madarász János. Csenger: Szabó – Gaál, Pankotai, Balogh, Bodó. Csere: Bélteki (kapus), Osváth, Katona, Szilágyi, Molnár, Rigó, Turbicz, Balogh, Jóbi. Edző: Szilágyi Sándor.

Gólszerzők: Bánfalvi (3.,39.), Tatai (5.,38.,40.), Udvardi (13.) Bognár (16.), Boromisza D. (24., 26.), László (24.), Bényi (35.), Boromisza G. (37.), Finta (37.), ill. Szabó (18.).

Továbbjutott a Veszprém 25:5-ös összesítéssel. A négyes döntőben a Berettyóújfalu, a Rába ETO és a Csömör ellenében szerepel majd a bakonyi gárda.

A többi eredmény: Aramis–Győri ETO 0:2, továbbjutott: az ETO, 5:3-mal. DEAC–Rubeola Csömör 6:7, tj.: a Rubeola, 13:11-gyel. BME FC–Berettyóújfalu 0:8, tj.: a Berettyóújfalu, 14:0-val.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.