Orbán legyen férfi! - jelentse fel Simicskát

A miniszterelnök évtizedes barátja azt is el tudja képzelni, hogy egyszerűen megölik...
 
 

Orbán legyen férfi! - jelentse fel Simicskát

A miniszterelnök évtizedes barátja azt is el tudja képzelni, hogy egyszerűen megölik...
 
 
 
 
 

Orbán legyen férfi! - jelentse fel Simicskát

A miniszterelnök évtizedes barátja azt is el tudja képzelni, hogy egyszerűen megölik...

Simicska Lajos kirohanásában nem az az érdekes, hogy görénynek és gecinek nevezi Orbánt, hanem az, hogy lerántja egykori csapattársáról és a Fideszről a leplet. Feltárja a színpad mögötti valóságot, sőt, ami még döbbenetesebb, hogy Orbán évtizedes barátja azt is el tudja képzelni, hogy ezért egyszerűen megölik.

Az ország harmadik legbefolyásosabb embere, aki korábban a Fidesz Bibó-kollégiumi kemény magjának tagja volt, majd később a Fidesz pénztárnoka lett, az az ember, aki legalább 35 éve ismeri Orbánt és a módszereit, most azt állítja: Orbán diktatúrát épít, felszámolja a független médiát, és hogy egy olyan háború van közte és a miniszterelnök között, aminek során ő politikai gyilkosság áldozata is lehet.

Ezek bizony kemény szavak...

Simicska mondatai sokkal durvább állításokat tartalmaznak, mint amelyek kapcsán a közelmúltban Orbán arra kötelezte Vida Ildikót, hogy jelentse fel az amerikai ügyvivőt és bírósági úton vegyen elégtételt a rágalmakért. Mint mondta: ellenkező esetben leváltja tisztségéből a NAV elnökét.

Orbán akkor úgy fogalmazott: ha az amerikai ügyvivő megvádolt egy magyar köztisztviselőt, nem teheti meg, hogy elbújik a személyes diplomáciai védelme mögé. Majd felszólította Goodfriendet: "Álljon ki, legyen férfi, és vállalja, amit állít".

Jelenleg Orbán ugyanebben a cipőben jár. A történetben Simicska játssza Goodfriend szerepét, a miniszterelnök a NAV elnökét.

A rágalmazás megtörtént. Orbánnak tehát nincs más választása, mint, hogy bíróság elé vigye az ügyet. Persze az érthető, hogy nem hiányzik a miniszterelnöknek, hogy egy feljelentést követően az önkontroll nélkül őrjöngő egykori cinkostárs még több részletet hozzon nyilvánosságra a piszkos múltjukból.

Sokan azt gondolják, Simicska ezt nem is tudná megtenni, hiszen akkor saját magára is terhelő kijelentéseket kellene tennie. A helyzet viszont az, hogy néhány ügy megszellőztetése, amelyek az elévülési időn túl vannak, nagyon komoly károkat okozhatnának Orbán renoméjában úgy, hogy büntetőjogi következményekkel nem kellene Simicskának számolnia.

A tét tehát nagy és ezt a Fideszben is tudják. Nem véletlen, hogy az elmúlt napokban egyetlen normális reakció sem érkezett Orbán és a párt részéről. A miniszterelnököt lapít. Pedig ha férfi, akkor a Sztárklikk.hu cikke szerint kiáll a nyilvánosság elé és visszautasítja a vádakat és rágalmazásért feljelenti Simicskát!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.