Kemény szavak a Hír Tv-ben

Súlyos vádak Orbán Viktor és Szijjártó Péter ellen.
 
 

Kemény szavak a Hír Tv-ben

Súlyos vádak Orbán Viktor és Szijjártó Péter ellen.
 
 
 
 
 

Kemény szavak a Hír Tv-ben

Súlyos vádak Orbán Viktor és Szijjártó Péter ellen.

Az MSZP elnöke csütörtökön lemondásra, vagy önmaga elleni bizalmi szavazás kezdeményezésére szólította fel a miniszterelnököt, Szanyi Tibor viszont a Hír Tv mai műsorának felvételén a kormányfő őrizetbe vételét szorgalmazta.

- Haladéktalanul vegyék őrizetbe Orbán Viktort, és a mit tudom én, az illetékes kormánytagokat, mondjuk, Szijjártó Pétert – követelte a Ring című műsor stúdiójában az MSZP-s európai parlamenti képviselő.

A műsorvezető kérdésére – „Milyen jogi alapon szólítana fel erre bárkit?” – Szanyi azt felelte: „A bennfentes információval való, bármilyen értelemben való kereskedés vagy visszaélés vagy annak a használata, ez minden civil polgári rend szerint azonnali letartóztatással jár.”

Mint (a Válasz.hu cikke szerint) ismert: az LMP, az MSZP, a Párbeszéd Magyarországért (PM), az Együtt és a Magyar Liberális Párt vezető tisztségviselőinek csütörtöki egyeztetése után Tóbiás József a kormányfő lemondását szorgalmazta; „de minimum bizalmi szavazást kellene kérnie” – fogalmazott az MSZP elnök-frakcióvezetője. Emellett érvelt a PM-s Szabó Tímea is, aki jelezte: ha ez nem történik meg, akkor kezdeményezni fogja az Országgyűlés feloszlatását.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.