Az első győzelem a régi rivális ellenében

Maradt még esély a bronzérem megszerzésére.
 
 

Az első győzelem a régi rivális ellenében

Maradt még esély a bronzérem megszerzésére.
 
 
 
 
 

Az első győzelem a régi rivális ellenében

Maradt még esély a bronzérem megszerzésére.

A korábbi években megszokott koreográfia szerint kezdődött Budaörsön a futsal NB I. rájátszásának ötödik fordulójában az Aramis-Veszprém összecsapás. Még tíz perc sem telt el, s már kétgólos előnyt dokumentálhattak a jegyzőkönyv vezetői. Azaz: folytatódni látszott a hagyomány, miszerint ezúttal - mint eddig általában - sem sikerül nyerni az Aramis gárdája ellenében. S ugyan hamar sikerült Vas révén szépíteni, de az első félidő végén még előnnyel vonult rövid pihenőre a házigazdák együttese, 2:1.

Fordulás után azonban alaposan megfordult a játék képe. Boromisza D. gyorsan egyenlített, majd a folytatásban egy szerencsés mozzanat (öngólt vétett a hazai csapat) a várva várt vezetést is meghozta, 2:3. S ugyan a hátralévő időben a bakonyiak az eredmény ilyentén tartására koncentráltak, a befejezés előtt három perccel Vas második találta megtörte az "átkot" - először sikerült győztesként levonulni a küzdőtérről az Aramis ellenében, 2:4.

Jegyzőkönyv. Férfi futsal NB I. rájátszás az 1-6. helyért, 5. forduló: Aramis SE – 1. FC Veszprém 2:4 (2:1). Budaörs, 200 néző. V.: Kujbus, Moldván. Aramis: Sikur – Frank T., Hosszú, Horváth Sz., Csopaki. Csere: Boldizsár (kapus), Kovács, Farsang, Jovánczai, Horváth N., Klacsák, Roni. Játékos-edző: Frank Tamás. Veszprém: Reveland – Németh P., Tatai, Boromisza G., Gulyás. Csere: Schmidmajer (kapus), Bényi, Finta, Tar, Vas, Boromisza D., Bánfalvi. Edző: Madarász János.

Gólszerzők: Horváth Sz. (7.), Hosszú (8.), ill. Vas (11., 37.), Boromisza D. (21.), Horváth N. (28. – öngól).

A többi eredmény: Berettyóújfalu-Dunaferr 5:3, Rába ETO-Haladás 7:4.

Az állás: 1. Rába ETO 22, 2. Berettyóújfalu 17, 3. Haladás 9, 4. Veszprém 9, 5. Aramis 8, 6. Dunaferr 1 ponttal.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.