Ugrott a bronzérem...

Ekkora vereséget még nem szenvedett otthonában a veszprémi futsalcsapat.
 
 

Ugrott a bronzérem...

Ekkora vereséget még nem szenvedett otthonában a veszprémi futsalcsapat.
 
 
 
 
 

Ugrott a bronzérem...

Ekkora vereséget még nem szenvedett otthonában a veszprémi futsalcsapat.

A futsal NB I. 1-6. helyéért zajló nyolcadik fordulóbeli összecsapáson a bronzéremért küzdő negyedik helyezett veszprémiek a hatodik helyen tanyázó dunaújvárosiakat fogadták - meglepően szerény érdeklődés mellett.

Eleinte a várakozásnak megfelelően a házigazdák irányították a játékot, de végül egy öngóllal sikerült a vezetést megszerezniük, 1:0. Kihagyott bakonyi helyzet után viszont a Duna-partiak azonnal egyenlítettek, 1:1. Még negyedóra sem telt el, amikor egy, a kapufáról kipattanó labda a vetődő Sárdiról a hálóba perdült, 1:2. A félidő hátralévő részében már nem változott az eredmény.

A szünet után percek alatt eldőlt a találkozó sorsa. Újabb vendégtalálat (1:3) után Vas a végleges kiállítás sorsára jutott. Az előnyt az Újváros azonnal kihasználta, 1:4. Később (hatodik szabálytalanság miatt) tízméteres büntetőhöz jutottak a vendégek. Sc hmidmájer elsőre hárította a lövést, de az ismétlésnél szabálytalankodott. A hatméterest már nem tudta hárítani, 1:5! Ezt követően a hazaiak vészkapussal igyekeztek szépíteni, de ez is egy újabb fiaskóhoz vezetett, majd a hajrában teljesen összeomlott a Madarász-legénység.

Jegyzőkönyv. Futsal NB I, rájátszás az 1-6. helyért, 8. forduló: 1. FCV – Dunaferr 1:7 (1:2). Veszpém, 400 néző. V,: Ábrahám, Vass. VC: Sárdi – Németh P., Tar, Bánfalvi, Vas. Csere: Schmidmajer (kapus), Finta, Boromisza G., Boromisza D., Gulyás, Bényi, László. Edző: Madarász János. Dunaújváros: Rigó – Szente, Schranz, Nagy A., Nagy R. Csere: Ivacs, Cosmin, Huber, Fekete, Safar, Aradi, Szabó. Edző: Baranyai Pál.

Gólszerzők: Szabó G. (6. öngól), ill. Nagy R. (9., 32.), Ivacs (14.), Safar (22., 27.), Schranz (29.), Cosmin (33).

A játéknap másik találkozóján a Haladás 6:5-re nyert az Aramis vendégeként, a veszprémiek a további két fordulóban a negyedik hely megszerzéséért küzdhetnek tovább.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.