Vereség a futsalnyitányon

Elbúcsúztatták Bényi Kálmánt, a veszprémi csapat korábbi kapitányát.
 
 

Vereség a futsalnyitányon

Elbúcsúztatták Bényi Kálmánt, a veszprémi csapat korábbi kapitányát.
 
 
 
 
 

Vereség a futsalnyitányon

Elbúcsúztatták Bényi Kálmánt, a veszprémi csapat korábbi kapitányát.

Viszonylag szépszámú helyi közönség előtt lépett pályára a magyeszékhely NB I-es csapata a 2015/16-os élvonalbeli futsalbajnokság első fordulójában. A találkozó előtt ünnepélyes keretek között vehetett búcsút a szurkolóktól Bényi Kálmán, az FCV korábbi kapitánya. Érdekesség volt, hogy a tavaly még a Veszprémben szereplő Revelead ezúttal a Dunaferr hálóját védte.

A 9. percben öngóllal a Duna-partiak szereztek vezetést (0:1), majd Hosszú is betalált a vendégek részéről, 0:2. A szezon első hazai gólját a játékrész vége előtt két perccel Boromisza G. szerezte (1:2), majd a szünet előtti pillanatokban Tar kiegyenlített, 2:2.

Fordulás után változatos küzdelemben, halatmas kapusbravúrok közepette ismét (Hosszú révén) a vendégeknél volt az előny, 2:3. A 29. percben egyenlített a hazai gárda: Boromisza G. már a második találatát érte el ebben a szezonban, 3:3. A befejezés előtt öt perccel Fekete döntötte el (3:4) a három pont sorsát, miután a hajrában a Madarász János dirigálta FCV a kapusát is lehozta, de emberelőnyben sem volt eredményes...

A helyzeteit jobban kihasználó Dunaferr küzdelmes összecsapáson (mindkét oldalon volt egy-egy piroslapos kiállítás) nyert a többször is hibázó veszprémiekkel szemben.

Jgyzőkönyv. Futsal NB I, 1. forduló: 1. FCV – Dunaferr 3:4 (2:2). Veszprém, 400 néző. V.: Solymosi, Czene-Joó. Gl.: Boromisza G. 2, Tar, ill. Gulyás (öngól), Hosszú 2, Fekete.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.