Összeomlás a második félidőben

Az őszi szezonban már másodszor 1:7!
 
 

Összeomlás a második félidőben

Az őszi szezonban már másodszor 1:7!
 
 
 
 
 

Összeomlás a második félidőben

Az őszi szezonban már másodszor 1:7!

Újabb súlyos vereséget szenvedett a futsal NB I-ben az őszi szezonban meglehetősen gyengén muzsikáló veszprémi együttes. A Madarász-legénység pénteken este a második fordulóból elmaradt összecsapást pótolta, de a bajnok győriektől elszenvedett 7:1-es vereség után ezúttal - a korábban második helyezett Berettyóújfalu otthonában - hasonló arányban alul maradt.

Ugyan már az első percben zörgött az FCV hálója (1:0), de a 6. percben még sikerült egyenlíteni, 1:1. Ekkor még senki sem gondolta, hogy ezzel ki is merült a bakonyiak tudása. Igaz, a félidei állás (2:1), még nem sejtette a végeredményt sem...

Szünet után azonban összezuhant a vendég gárda. Előbb tíz perc alatt háromgólos hátrányba (38. perc: 4:1) kerültek, majd az utolsó öt percben még háromszor zörgött a háló...

Jegyzőkönyv. Futsal NB I. (a 2. fordulóból elhalasztott mérkőzésen): MVFC-Berettyóújfalu – 1. FC Veszprém 7:1 (2:1). Berettyóújfalu, 200 néző. V.: Gál (Zimonyi, Rábel). MVFCB: Tihanyi – Rábl, Trencsényi, Dávid, Gál. Csere: László (kapus), Szabó P., Nagy István, Klocsko, Vulovic, Sánta, Nagy Imre. Edző: Turzó József. Veszprém: Schmidmajer – Németh P., Boromisza G., Tar, Vas. Csere: Sárdi (kapus), Finta, Boromisza D., Bognár, Gulyás, László. Edző: Madarász János. Gólszerzők: Trencsényi (1., 35.), Dávid (9.), Gál (23., 29., 38.), Vulovic (40.), ill. Boromisza G. (6.).

A bajnokság pillanatnyi állása: 1. Rába ETO 9, 2. Haladás 9, 3. Berettyóújfalu 8, ... 8. 1. FC Veszprém 3 ponttal.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.