Csárdáskirálynővel búcsúztatják az óévet...

Meghirdette szilveszteri programját a Petőfi Színház.
 
 

Csárdáskirálynővel búcsúztatják az óévet...

Meghirdette szilveszteri programját a Petőfi Színház.
 
 
 
 
 

Csárdáskirálynővel búcsúztatják az óévet...

Meghirdette szilveszteri programját a Petőfi Színház.

Sajtótájékoztató keretében hozta nyilvánosságra a Veszprémi Petőfi Színház idei szilveszteri mulatságának programját Oberfrank Pál igazgató és Kellerné Egresi Zsuzsanna igazgatóhelyettes, művészeti főtitkár és értékesítési vezető. Ez alkalomból az óévbúcsúztató programjának ismertetése mellett több más témában is a sajtó rendelkezésére állt a színházvezetés.

Az adventi és karácsonyi időszakra rendkívüli meglepetéssel készül a Veszprémi Petőfi Színház. A korábban is bérletes néző, Horváth Joachim veszprémi lakos egy több, mint tíz éve nevelgetett fenyőfát ad ajándékba a teátrumnak, amelyet a színház előtti téren állítanak fel. A fát a nézőkkel közösen az adventi időszak elején fogják feldíszíteni, amelyhez egyéni díszeket is várnak a közönségtől.

Az idei évadban is meghirdetésre került a Csillagszóró- és Vendégjáték bérlet. Mindkét sorozatban három-három sikerelőadást lát vendégül a Petőfi Színház. A Csillagszóró bérletben kerül bemutatásra a Karinthy Színház sikeres Molnár Ferenc előadása, az Olympia, valamint a székesfehérvári Vörösmarty Színház „operettkoktél”-ja, a Bor, mámor, szerelem.

A Vendégjáték bérlet első előadása novemberben a Mindent Éváról című Orlai produkció, Hernádi Judittal a főszerepben. Látható lesz még a Győri Balett produkciója, a Ne bánts! és a Klotild néni című bohózat Szacsvay László főszereplésével.

A jegyvásárló nézőknek is jó hírrel szolgált a teátrum. Az idei évad első, nagy sikerrel bemutatott előadása, a Tokaji aszú januárban bérletszünetben is műsorra kerül.

A szokásos szilveszteri műsor és mulatság az idei évben sem marad el. Most novemberben lesz 100 éve, hogy bemutatták Bécsben a Csárdáskirálynő című nagyoperettet. A centenáriumhoz kapcsolódóan december 31-én 17 órától Csárdáskirálynő 100 címmel operett gálával búcsúztatják az óévet a Petőfi Színház színpadán. A veszprémi teátrumban első alkalommal lép színpadra az operett csillaga, Oszvald Marika, Kossuth- és Jászai-díjas, Érdemes művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja. Mellette természetesen a Petőfi Színház művészei is fellépnek a Bozsó József által rendezett gálán.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.