A végére sima lett

Otthon továbbra is hibátlan a Veszprém a Bajnokok Ligájában.
 
 

A végére sima lett

Otthon továbbra is hibátlan a Veszprém a Bajnokok Ligájában.
 
 
 
 
 

A végére sima lett

Otthon továbbra is hibátlan a Veszprém a Bajnokok Ligájában.

Alaposan beragadt a meccs elején a magyar bajnok férfi kézilabdacsapat, a szlovének villámgyorsan elhúztak három góllal (0:3), de a belelendülő Alilovics védéseinek is köszönhetően a 10. percre fordított a Veszprém, 6:5. Ezt azonban nem követte a hazaiak fölénye, és felváltva vezettek a csapatok a 17. percig (10:10). Itt ismét megrekedtek Nagy Lászlóék, és a sorcsere sem akart beválni – ismét elléptek hárommal a vendégek, 10:13. A közte négy viszont már nem jött össze Ivics belemenése miatt, és nyolcperces szlovén gólcsend következett, a rendre meginduló, illetve szélről befutó Iváncsik Gergő vezérletével pedig 15:13-ra fordított a Veszprém.

Blagotinsekék a második játékrész elején sem akartak leszakadni, és egészen a 42. percig ott lihegtek a veszprémiek nyakán, (21:20. Ekkor azonban kicsit elfogyott a vendégcsapat, Ilics is megszerezte végre első akció gólját, ezt követően pedig belelendült. A hazai csapat folyamatosan növelte előnyét, a 45. percben először vezetett hárommal, (24:21). Az 50. percben Pálmarsson találatával már öt volt közte (27:22), Marguc ziccere után pedig hat, 30:24. Ekkor kissé ismét megpihent a magyar csapat, de 30:26-nál közelebb nem jött a Celje, sőt a végére visszaállt a hatgólos differencia – a Veszprém pedig az NSO tudósítása szerint újabb hazai BL-meccset nyert meg, 34:28.

Jegyzőkönyv. Férfi kézilabda Bajnokok Ligája, A-csoport, 8. forduló: MVM VKC – RK Celje Pivovarna Lasko 34:28 (17:15). Veszprém, 5 ezer néző. V.: Kurtagic, Wetterwik (svédek). Veszprém: Alilovics – Marguc 3, Sulics 8, Nagy L. 4, Ilics 7 (4), Terzics 1, Rodriguez 1. Csere: Mikler (kapus), Iváncsik G. 5, Palmarsson 3, Sliskovics 1, Gulyás, Nilsson, Schuch, Lékai, Ugalde 1. Edző: Javier Sabaté. Az ellenfél legjobb dobói: Zarabec, Ivic 6-6, Blagotinsek, Janc 5-5.

A többi eredmény: PSG Handball (francia) – THW Kiel (német) 37:30 (18:12), PPD Zagreb (horvát) – SG Flensburg-Handewitt (német) 23:30 (10:15). Besiktas (török) –Orlen Wisla Plock (lengyel) 29:38 (15:19).

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.