Félgőzzel is biztos siker

Tartalékos csapattal sem volt gond a két pont begyűjtése.
 
 

Félgőzzel is biztos siker

Tartalékos csapattal sem volt gond a két pont begyűjtése.
 
 
 
 
 

Félgőzzel is biztos siker

Tartalékos csapattal sem volt gond a két pont begyűjtése.

A férfi kézilabda SEHA-ligában a még hátralévő három idei találkozóból ezúttal a bosnyák Borac Banja Luka együttese lépett pályára a veszprémi Arénában. A magyar bajnokból ezúttal is hiányzottak többen: Zeitz, Ilics, Iváncsik és Gulyás. Helyettük tehetséges fiatalok kerültek nevezésre.

Amint az várható volt, csupán az első percekben tudta tartani a vendég együttes a lépést a hazaiakkal. 5:4 után azonban nagyobb sebességi fokozatba kapcsoltak a bakonyiak és elegánsan "elléptek" ellenfelüktől, 13:6. Ezt követően a félidő végéig nagyjából felváltva estek a gólok, 17:11.

Fordulás után némileg kiengedett a helyi gárda, aminek a következtében - ugyan nem forgott veszélyben semmi - valamelyest csökkent az előny, 26:22. Az utolsó tíz percben ismét nekidurálták magukat Sulicsék, s félgőzzel játszva is magabiztos, hétgólos győzelmet arattak.

Idén még egyszer idegenben is pályára lépnek (Zágráb), majd december 19-én otthonukban a Tatran Presov ellen fejezik be az évet.

Jegyzőkönyv. Férfi kézilabda SEHA-liga: MVM VKC – Borac Banja Luka (bosnyák) 32:25 (17:11). Veszprém, 4 ezer néző. V.: Jurinovic, Mrvica (horvátok). MVM VKC: Alilovic – Marguc 5 (2), Terzic 1, Nilssson 2, Schuch, Sliskovic 5, Lékai 5. Csere: Mikler (kapus), Ugalde 4, Sulics 4, Rodriguez 1, Palmarsson 3, Tóth A. 1, Füzi 1, Schmid. Edző: Javier Sabaté. Az ellenfél legjobb lövői: Jankovics 6 (1), Ceranics, Sztankovics, Milosevics 4-4.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.