"Nem tudok menni, éppen szülni fogok..."

Nagy ellenkezés fogadta Ákos és Kövér László nőkről tett kijelentéseit.
 
 

"Nem tudok menni, éppen szülni fogok..."

Nagy ellenkezés fogadta Ákos és Kövér László nőkről tett kijelentéseit.
 
 
 
 
 

"Nem tudok menni, éppen szülni fogok..."

Nagy ellenkezés fogadta Ákos és Kövér László nőkről tett kijelentéseit.

Vannak, akik bojkottálnák a zenész következő koncertjeit. Az országgyűlés elnöke pedig még mindig nem érti, mi a baj a mondataival.

Kovács Ákos énekes az EchoTV ArcKép című műsorának adott interjút, amely vasárnap került adásba; ebben a többi között azt mondta:

- A nőknek nem az a dolguk, hogy ugyanannyi pénzt keressenek, mint a férfiak. Én így érzem. Feladatuk sokkal inkább az, hogy gyereket szüljenek, hiszen a férfinak azért szélesebb a válla, hogy ő vigye a gerendát. A nőnek azért szélesebb a csípője, hogy ő szülje a gyereket.

A kijelentés után szinte azonnal indult egy esemény a Facebookon a kicsit megtévesztő nevű Szegedi Kovács Ákos Fanclub szervezésében, akik arra szólítanak fel, hogy az Ákos szerdai és csütörtöki, arénabeli lemezbemutató koncertjére szóló jegyeket váltsák vissza a nők fél áron.

„Ákos a minap egy interjúban kifejtette, hogy a nőknek mi a dolga. Ezek közt egyértelműen nem szerepel az ő koncertjeinek látogatása. Kérjük nemzetünk megtévelyedett asszonyait, félrevezetett leányait, hogy a Papp László Sportaréna jegypénztáraiban a fenti időpontban fél áron váltsák vissza belépőiket” – írták az esemény leírásában.

A csoportot azonnal megtalálták a trollok is, akik ilyen és ehhez hasonló bejegyzéseket raktak, illetve írtak ki:

"Sajnos nem tudok megjelenni az eseményen, mivel éppen szülni fogok. Vagy főzni. Egyébként sem biztos, hogy elengedne az uram..."

Az esemény oldalára azonban több olyan rajongó is írt, aki nem érti, mi a baj Ákos mondataival, vagy legalábbis ez nem változtat a zenéje iránti szeretetükön. Az oldalt Ákos valódi menedzsmentje is megtalálta, amely a szegedi „fanklubnak” azt írta: „Kérjük az oldal megszüntetését, Ákos nevének, arcmásának jogosulatlan felhasználását nyilvánvalóan rosszindulatú, lejárató jellegű célokra.”

A szegediek a vs.hu cikk szerint erre csak annyit válaszoltak:

„Én is üdvözlöm önt. Ákos arcmását levettem, mert nem jó nézni. Azt hiszem, a megmaradt tartalomban keresve se találnék jogsértést. Remélem, sikerült ezzel megnyugtatnom önt, és foglalkozhat azzal, amivel egy asszonynak ilyen késői órán foglalkozni kell.”

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.