Egyetlen találat döntött

Dobogó közelben maradt az 1. FC Veszprém.
 
 

Egyetlen találat döntött

Dobogó közelben maradt az 1. FC Veszprém.
 
 
 
 
 

Egyetlen találat döntött

Dobogó közelben maradt az 1. FC Veszprém.

Az alapszakasz 16. fordulójában Zala megyébe látogatott a veszprémiek futsal csapata. Az első játékrész nem hozott gólt, azonban helyzetekben nem volt hiány.

Fordulás után is folytatódott az óvatos, védekezésre hangsúlyt fektető játék. Ennek ellenére mindkét oldalon bőven adódtak gólszerzési lehetőségek, a halóőrök azonban nagyszerűen védték a területüket. Izgalmas hajrában egy váratlan veszprémi kontra döntött: Gulyás a lendületes akció végén pontos lövéssel megszerezte a találkozó egyetlen, viszont három pontot eredményező gólját, 0:1. Az utolsó öt percben a zalaiak kapusukat lehozta támadtak, de a bakonyiak kivédekezték az újoncok rohamait.

Jegyzőkönyv. Futsal NB I, 16. forduló: Göcsej SK – 1. FC Veszprém 0:1 (0:0). Zalaegerszeg, 100 néző. V.: Vass, Tamási. FCV: Spandler – Németh P., Finta, Tar, Vas. Csere: Schmidmajer (kapus), Bognár, Tatai, Püspök, Gulyás, Gunther. Edző: Madarász János. Gólszerző: Gulyás (35.).

A többi eredmény: Déli FC - Aramis 3:3, Rába ETO - Berettyóújfalu 3:2, Rubeola - Haladás 3:6, Nyírgyulaj - Duneferr 6:2. A bajnokság élén: 1. Rába ETO 43, 2. Haladás 36, 3. Berettyóújfalu 32, ... 5. Veszprém 27 ponttal.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.