Folytatódik a Rogán-ügy

Megsemmisült az eladott belvárosi ingatlanokat tartalmazó CD?
 
 

Folytatódik a Rogán-ügy

Megsemmisült az eladott belvárosi ingatlanokat tartalmazó CD?
 
 
 
 
 

Folytatódik a Rogán-ügy

Megsemmisült az eladott belvárosi ingatlanokat tartalmazó CD?

Megsemmisült a Rogán Antal ellen szánt egyik bizonyíték: pont az CD sérült meg, és vált használhatatlanná, ami az utóbbi években a belvárosban eladott 800 ingatlan listáját tartalmazza - közölte az Együtt politikusa, Juhász Péter a Facebookján. A CD azt tartalmazta, hogy miket adtak el kinek és mennyiért a Rogán-időkben.

Egy személyiségi jogi perben lett volna ez bizonyíték, ami amiatt folyik, hogy Rogán Antal sérelmezte Juhász állítását, hogy bűnözőkkel üzletelt.

A perben kérte a bíróság a rendőrséget, hogy küldje el az ingatlanok listáját, amit az önkormányzattól megkaptak egy másik nyomozáson. Azt vizsgálja a hatóság, hogy vajon történt-e bűncselekmény az ingatlanok eladásakor.

Juhász azt írja, eddig ötször hosszabbították meg a nyomozást, de kivárja amíg újra beszerzik az adatokat.

Az üggyel kapcsolatban az index.hu megkereste a rendőrséget, ahonnan az adatvesztéssel kapcsolatban azt választ kapták, hogy "a rendőrség nem adott az adatszolgáltatást kérő bírónak olyan tartalmú választ, amelyben a fájl sérülésére hivatkozott volna."

Ráadásul a kért adatok állításuk szerint nem vesztek el: "A bíróság által kért adathalmaz – egy folyamatban lévő nyomozás nyomozati iratainak részét képező több száz A3-as oldalnyi nyomtatott iratmennyiség - az eljáró hatóság rendelkezésére áll, sőt az eljáró bíróság számára is beszerezhető."

Most már csak azt nem érthető, hogy akkor miért kellett ötödjére is elnapolni a tárgyalást?

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.