A rendőrök szerint nem történt bűncselekmény...

A helyiek nem hiszik el, amit a rendőrség mond Váradi András haláláról.
 
 

A rendőrök szerint nem történt bűncselekmény...

A helyiek nem hiszik el, amit a rendőrség mond Váradi András haláláról.
 
 
 
 
 

A rendőrök szerint nem történt bűncselekmény...

A helyiek nem hiszik el, amit a rendőrség mond Váradi András haláláról.

A rendőrök szerint nem történt bűncselekmény, amikor az önkormányzati választás előestéjén egy idős férfi halálra gázolta a Mészáros Lőrincce hadakozó, az alcsúti polgármesterségért küzdő juhászt, Váradi Andrást. A helyiek azonban nem hisznek a rendőrségnek.

Váradi András göböljárási juhász túl sok borsot tört a hatalom orra alá, segített Ferenczi Krisztinának, aki oknyomozó cikkekben, majd egy könyvben is foglalkozott Mészáros Lőrinc polgármester viselt dolgaival, illetve Orbán Viktor vagyonosodásával – írja mai riportjában a 168 Óra Online.

A lap szerint az iratokból az derül ki, hogy Váradi András a 2014. őszi önkormányzati választások előestéjén Alcsútdobozon plakátolt, s amikor végzett, alumíniumlétráját rákötötte a Daewooja tetejére, és hazaindult Göböljárásra. A közeli golfpálya mellett, egy szűk útszakaszon leesett a létra a kocsiról, ezért megállt.

Miután valószínűleg áthajtott a létrán, lefékezett mögötte egy Opel. Váradi az autó törökbálinti sofőrjétől elnézést, kért és sietett az úttesten fekvő holmijáért. Az opeles nem látta, hogy mi történt ezután. A rendőrségi adatok szerint az M. házaspár Etyek felől érkező Mercedese körülbelül hetven kilométeres sebességgel ütötte el Váradit. A szakértői papírok szerint a vele szemben álló két autó lámpái zavarhatták a sofőr látását.

A lap azt írja, Mészáros és Váradi között akkor durvult el a vita, amikor a felcsúti polgármester megvett több földet a Csákvári Mezőgazdaság Zrt.-től. Ezeken állt Váradi birkahodálya is, meg a legelő, egykori focipálya, ahova az előző tulajdonos engedélyével kihajtotta az állatait. Mészáros ezt többet nem engedte.

Az újság megszólaltatta Magyar György ügyvédet, aki azt mondta: a bíróság a legutóbbi tárgyaláson egyetértett azzal, hogy a szakértői állítások ellentmondásosságát fel kell oldani, de bban még nem döntött a bíróság, hogy elrendeli-e a bizonyítási kísérletet.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.