"Börtönbe kell rakni a kormánypárti politikusokat"

Kunhalmi Ágnes elszámoltatást és büntetést ígért 2018 után az MSZP majálisán.
 
 

"Börtönbe kell rakni a kormánypárti politikusokat"

Kunhalmi Ágnes elszámoltatást és büntetést ígért 2018 után az MSZP majálisán.
 
 
 
 
 

"Börtönbe kell rakni a kormánypárti politikusokat"

Kunhalmi Ágnes elszámoltatást és büntetést ígért 2018 után az MSZP majálisán.

Tóbiás József vasárnap Budapesten, pártja május 1-jei rendezvényén a Városligetben közölte: 2018-ban nem pártok szövetségével, hanem a helyi közösségek megszólításával nyerhetnek. Szükség van olyan baloldalra, amely nem huny szemet az igazságtalanság felett, amely nem nézi tétlenül, hogy milliók élnek nincstelenül, “létválságban”.

- Olyan Magyarországot kell építeni, amely minden állampolgárának biztosítja az egyenlőséget – mondta.

Kunhalmi Ágnes, az MSZP budapesti elnöke azt hansúlyozta, hogy a kormányzás, az oktatás és az egészségügy fejlesztése helyett urizálás és lopás folyik az országban.

- Az életben semmi nem tart örökké, semmit nem lehet a végtelenségig büntetlenül csinálni – mondta, majd a kormánypártoknak címezve hozzátette: “el fognak tűnni, mert közösen el fogjuk őket tüntetni”.

- Meg vagyunk győződve arról, hogy ezeket nemcsak leváltani kell 2018-ban, hanem elszámoltatni és börtönbe rakni őket. Ezek az életükért futnak, és mindent el fognak követni, hogy utol ne érje őket az igazságszolgáltatás – tette hozzá.

- A fideszesek miért nem azokba az iskolákba íratják gyerekeiket, amelyeket ők csináltak? – tette fel a kérdést, megjegyezve: a miniszterelnök gyermeke Svájcban járt iskolába. Az ellenzéki párt fővárosi elnöke azt mondta, minden profi boxmérkőzés 12 menetből áll, a boltzár ügyét, a Nemzeti Választási Iroda előtti harcot, az időközi választásokat megnyerték.

- De minden menetben állva kell maradni; a következő lépés “a lopásgátló népszavazás” – hangsúlyozta, arra kérve a résztvevőket, írják alá az állami vezetők bérplafonjáról és a földek állami tulajdonban maradásáról szóló népszavazási kezdeményezéseket. Emlékeztetett: Magyarország 12 éve lépett be az Európai Unióba, és a magyarok kétharmada ma is Európát választja. A miniszterelnök mégis olyan keleti diktátorok kegyét keresi, “akik röhögnek rajta” – vélekedett Kunhalmi Ágnes a 24.hu cikke szerint.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.