Nyert a Veszprém, jöhet a szegedi „döntő”

Az MVM Veszprém hazai pályán 36:15-re legyőzte a Váci KSE-t.
 
 

Nyert a Veszprém, jöhet a szegedi „döntő”

Az MVM Veszprém hazai pályán 36:15-re legyőzte a Váci KSE-t.
 
 
 
 
 

Nyert a Veszprém, jöhet a szegedi „döntő”

Az MVM Veszprém hazai pályán 36:15-re legyőzte a Váci KSE-t.

A férfi kézilabda NB I felsőházi rájátszásának 1. fordulójából elhalasztott mérkőzésén a házigazda bajnokcsapat a kapitány Nagy László nélkül is kiütéses eredménnyel gázolt át a Duna-partiakon.

Már az első tíz percben szinte eldőlt a meccs sorsa, 5:1. Újabb tíz perc múlva már tíz volt közte: 11:1! Az első félidő végén a bakonyiak 14 gól előnnyel vonulhattak pihenőre, 18:4.

Fordulás után is macska-egér "harc" folyt a pályán, a helyiek szinte tetszés szerint érték el góljaikat. A csekély ellenállást tanúsító vendégek ellen kényelmesen játszva is gyakorolhatták a különböző figurákat, Az utolsó tíz perc előtt már 17 góllal (30:13) vezetett az MVM Veszprém, amely végül 21-et "tett közé".

Jegyzőkönyv. Férfi kézilabda NB ., rájátszás az 1-6. helyért: MVM VKC – Váci KSE 36:15 (18:4). Veszprém, 1200 néző. V.: Altmár, Horváth. MVM VKC: Alilovic – Gulyás 1, Zeitz 3, Lékai 1, Nilsson 7, Sliskovic 3, Iváncsik 4. Csere: Mikler (kapus), Schuch, Guardiola 3, Ilics, Pálmarsson 2, Ugalde 3, Marguc 7 (2), Terzic 2, Sulic. Edző: Xavier Sabaté. Az ellenfél legjobb dobói: Asztrasapkin 4, Vasics, Császár, Czene 2-2.

A bajnoki címről döntő Mol-Pick Szeged – MVM Veszprém találkozót az NSO információi szerint május 21-én, szombaton 15 órától rendezik meg Szegeden. A két csapat múlt hét szombati összecsapásán Veszprémben hazai győzelem született, Nagy Lászlóék 30:29-re nyertek, így minimális, kétpontos előnnyel várhatják a „visszavágót”.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.