Két újoncot avatott Bernd Storck

Nem bírt Afrika legjobbjával a magyar válogatott.
 
 

Két újoncot avatott Bernd Storck

Nem bírt Afrika legjobbjával a magyar válogatott.
 
 
 
 
 

Két újoncot avatott Bernd Storck

Nem bírt Afrika legjobbjával a magyar válogatott.

Az Európa-bajnokság előtti utolsó hazai meccsét játszotta a magyar labdarúgó-válogatott. Az ellenfél a Afrika Kupa legutóbbi győztese, Elefántcsontpart volt. Az első félidőben jól játszott Bernd Storck együttese, két komoly lehetőséget is sikerült kialakítani. Kleinheisler előbb a kapust és a kaput is átemelte, majd Nagy Ádám tökéletes indítása után előbb Gyurcsó lőtt a kapusba, majd a kipattanót Szalai az előtte álló védőbe lőtte.

A fordulást követően meglátszott az utóbbi napok kőkemény munkája, fásultabban mozgott az együttes, a cserék sem igazán tudtak lendíteni a játékon. A második félidőben már egy-két komolyabb lehetőség is akadt az elefántcsontparti együttes, de igazán veszélyt nem jelentettel Gulácsi Péter kapujára.

Győzelmet nem sikerült ünnepelni, de azért volt ok az örömködésre. Sallai Roland és Vida Máté személyében két újoncot avatott Storck. Király Gábor pedig a 102. válogatottságát ünnepelhette, így Bozsik Józsefet megelőzve egyedüli rekorder lett.

Jegyzőkönyv. Felkészülési mérkőzés: Magyarország – Elefántcsontpart 0:0. Budapest, Groupama Aréna, 5 ezer néző. V.: Glodjovic (szerb). Magyarország: Király (Gulácsi 46.) – Fiola, Juhász, Lang, Kádár – Nagy Á (Böde 70.)., Pintér – Gyurcsó (Nikolics 64.), Kleinheisler (Gera 46.), Dzsudzsák (Vida 89.) – Szalai (Sallai 79.).

A futballisták a jövő héten mennek vissza Ausztriába, majd június 4-én következik a világbajnok Németország elleni ütközet. Azon az összecsapáson már csak a végleges, 23 fős keret vesz részt.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.