Mi­csoda vég­já­ték!

Ismét na­gyot al­ko­tott a vá­lo­ga­tott.
 
 

Mi­csoda vég­já­ték!

Ismét na­gyot al­ko­tott a vá­lo­ga­tott.
 
 
 
 
 

Mi­csoda vég­já­ték!

Ismét na­gyot al­ko­tott a vá­lo­ga­tott.

Csoportelsőként lépett pályára a magyar labdarúgó válogatott a franciaországi Európa-bajnokság második fordulójában Izland ellen. Az első 45 percet követően egy kérdéses büntető miatt hátrányba került: Királyon átestek, majd a bíró szabálytalanságot fújt Kádár ellen a 16-oson belül. A 11-est Sigurdsson a jobb alsóba vágta, 1:0.

A szünet után a magyar válogatott az egyenlítésért küzdött, 20 ezer drukkerünk a helyszínen hajszolta őket. Bernd Storck szövetségi kapitány a hajrában beküldte Nikolicsot és Bödét is, vagyis megerősítette a támadószekciót.

Panasz nem lehetett, hajtott a válogatott, mindent megtett az egyenlítésért, hat perccel a vége előtt még az első meccs hőse, Szalai is beállt és a sok csatár bevált: Nikolics jobb oldali passzát a csatáraink elől menteni igyekvő Sevarsson a saját kapujába terelte, 1:1.

A magyar válogatott a ripost.hu tudósítása szerint ismét hatalmasat alkotott, a végén nem hiába zúgott a "Szép volt, fiúk!". A döntetlen azt jelenti, a magyar együttes négy ponttal áll, és szinte borítékolható a továbbjutása.

Jegyzőkönyv. Labdarúgó Európa-bajnokság, F-csoport, 2. forduló: Izland - Magyarország 1:1 (1:0). Marseille, 40 ezer néző. Magyarország: Király – Lang, Guzmics, Juhász (Szalai, 84.), Kádár – Gera, Nagy Á. – Dzsudzsák, Kleinheisler, Stieber (Nikolics, 67.) - Priskin (Böde, 67.). Gólszerők: Sigurdsson (40. - 11-esből), ill. Sevarsson (88., öngól).

A másik mérkőzésen: Portugália - Ausztria 0:0.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.