A németek elintézték...

Magyarország biztosan nyolcaddöntős az Eb-n!
 
 

A németek elintézték...

Magyarország biztosan nyolcaddöntős az Eb-n!
 
 
 
 
 

A németek elintézték...

Magyarország biztosan nyolcaddöntős az Eb-n!

A franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság C-csoportjában Németország és Észak-Írország csapott össze egymással, a találkozó azonban a világbajnok egykapuzását hozta. A németek előtt egy sor lehetőség adódott, Thomas Müller példának okáért kétszer is eltalálta a kapufát. Az északírek a 29. percig bírták, ekkor Müller került ziccerbe, de nem tudta kapura lőni a labdát, így lekészítette az érkező Gomeznek, akinek a lövése megpattant egy északír védőn, és végül a hálóban kötött ki, 0:1.

A németek a csakfoci.hu híre szerint a második félidőt is végig dominálták, az északírek egyáltalán nem voltak veszélyesek Manuel Neuer kapujára. A vége így 1:0-s német siker lett, amellyel eldőlt, hogy Németország csoportelső, Észak-Írország 3 ponttal a harmadik helyen végez, valamint az is, hogy a magyar válogatott is - a szerdai Portugália elleni meccs eredményétől függetlenül! - biztosan ott lesz az egyenes kieséses szakaszban.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.